enesm je napisal/-a:no dobro sva že dva k se strinjava sem samo tako mimogrede vprašal. mogoče veš še odgovor na drugo vprašanje ki sem ga zastavil? gre se pa za letnik 2003-2004. če pustimo zdaj chryslerja, se splača kupiti bmw 7 letnik 2003 ali 2004 s prevoženimi km od 180 pa tam do nekje 230 tisoč.
mihaing je napisal/-a:Če boš kupoval dizla tega letnika ti priporočam obvezen pregled delovanja motorja pri največjem strokovnjaku za BMW dizel motorje v SLO http://www.avtomehanika-arcon.si/ Sin Miha (od lastnika) je bomba majster. Je ni napake da se skrije pred njemu, tako boš lahko prišparal na tisoče
enesm je napisal/-a:ima še kdo kakšno zanimivost glede bmw-ja 7(disel,2003-2004) ali pa je kdo mogoče imel že ta avto kakšne izkušnje? vsi komentarji prav pridejo!
enesm je napisal/-a:jaz sem pa ciljal na diesela. zakaj pa misliš da diesel ne bi bil vredu?. Ja cena je tko tko s pogajanji se da mau zbit sploh če na gotovino kupuješ.Tisto avto ki sem dal link torej za bmw-ja ne mislim točno tega kupiti ampak sem dal samo simbolčen link.Če se bo kateri našel od 11 do 13 tisoč z prevoženimi tam tam, drgač pa mislim diesela kupiti zakaj ti misliš da ne?
Tad je napisal/-a:3.0 dizel čist vredu potegne. Sedemka se mi zdi, da je nekaj več kot 100 kg težja od petke.
enesm je napisal/-a:no jaz ne rabim avta da ima kakšne 'hude' pospeške. Jaz mislim da je diesel kar v redu kar se tiče pospeškov, + 218 KM več kot dovolj zame.Nisem neki dirkač. Raje se peljem elegantno, zato pa nameravam kupiti 7 taka elegantna mi zgleda.
enesm je napisal/-a:no jaz ne rabim avta da ima kakšne 'hude' pospeške. JNisem neki dirkač. Raje se peljem elegantno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov