Patrik_A3 je napisal/-a:ne moreš primerjat novega c-maxa pa rabljenega tourana. jaz bi vzel novega c-maxa, ker novo je novo! veš kaj imaš in nihče ga ni pred tabo drkal
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ne moreš primerjat novega c-maxa pa rabljenega tourana. jaz bi vzel novega c-maxa, ker novo je novo! veš kaj imaš in nihče ga ni pred tabo drkal
Se bolj nebi mogel strinjati. Uspešen nakup ti želim.
lp
fantom je napisal/-a:definitivno c-max, če pa gledaš prostornost pa žal touran. žal pa zato ker je nekaj kar ta vw sigorno nima in nikoli nebo imel. in to je lepota in kvalitetna izdelava. če pa te raznorazno škripanje, vibriranje in pogosto obiskovanje servisov nemoti potem si pravi za tourana. je pa veliko tem odprtih glede zgoraj naštetih težav tako da preden kdo začne napadati da to ni res in podobno-naj prej preveri
fantom je napisal/-a:nikoli nisem trdil da je ford kvaliteten avto, je pa novi c-max definitivno boj kod pa touran. nažalost sem jih moral prevečkrat tišat po hofu in popravljat tako da vem o čem govorim. da o raznoraznih škripajočih sedežih, predalih in podobno ne govorim.
MBtouran je napisal/-a:fantom je napisal/-a:nikoli nisem trdil da je ford kvaliteten avto, je pa novi c-max definitivno boj kod pa touran. nažalost sem jih moral prevečkrat tišat po hofu in popravljat tako da vem o čem govorim. da o raznoraznih škripajočih sedežih, predalih in podobno ne govorim.
potem pa mi povej tehtne razlike v kvaliteti med NOVIM Touranom in NOVIM C-Max-om
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov