MajaI je napisal/-a:Vse kaže, da bo možno dobiti samo Octavio s tem motorjem. Upam, da je zvočna izolacija pri Fabiji in Octaviji ista oz. vsaj približno podobna.
simply je napisal/-a:Fabia 1.6 TDI je dosti "tišja" od Tourana 1.9 TDI.
Sicer sem Fabio 1.6 TDI uporabil kot rentacar vozilo - bilo je skoraj novo in glasnost res ni bila problem. Bolj so me motili sedeži.
simply je napisal/-a:Nisem naredil kaj dosti km - večinoma na AC v tujini.
Sedeži so bili pri 15.000km že zelo zdelani - res da je bilo rent a car vozilo. Najbolj me je motil prekratek sedalni del. Tudi beige notranjost je bila vidno umazana.
Motor je dovolj zmogljiv, še posebej za Fabio. Saj poganja tudi večje avtomobile ( Golfa, Octavio ).
Kar vzemi.
aklan86 je napisal/-a:Kakšno opremo pa gledaš?
MajaI je napisal/-a:Po novem dobiš pri Ambientu tudi lita platišča (15")...Glede gum mi je super, da so takšne dimenzije, da bodo tudi te zimske, ki jih imam zdaj, ustrezale.
MajaI je napisal/-a:aklan86 je napisal/-a:Kakšno opremo pa gledaš?
Vzela bom kar Ambiente z nekaj dodatki, po konfiguratorju, in sicer še: avtomatsko klimo in ta boljši radio (to pride v kompletu), tempomat, dodatne airbage, naslon za roko, rezervno kolo, 4 dodatni zvočniki in strešni nosilci (po novem jih je treba doplačati, prej so bili serijsko). Še vedno se mi bolj splača vzet to kot pa naslednji paket (elegance ali active), ker nekaterih stvari res ne rabim (ogrevani sedeži, usnje itd.). Po novem dobiš pri Ambientu tudi lita platišča (15"), pa nekaj malenkostnih izboljšav (luči in meglenke so boljše), ostalo je pa isto kot prej. Glede gum mi je super, da so takšne dimenzije, da bodo tudi te zimske, ki jih imam zdaj, ustrezale. Cena po konfiguratorju je 15.700€, s tem da dajo minimalno 1.000€ popusta.
Barva bo pa bela.
ban je napisal/-a:Kakšna pa je razlika, če vzameš active ali pa ambiente z vsemi tvojimi dodatki? Ker kakor gledam ima active že serijsko boljši avtoradio, usnjen volan (ga zelo priporočam), ESP in ASR (zelo priporočam), climatronic, šprtne sedeže (precej boljši od navadnih)....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov