devilkin je napisal/-a:Poraba ni ravno majhna pri tem motorju, vsaj po izkušnjah žlahtnika ki je imel AR 33 z 1.5 boxer motorjem.
Je kar imel okol 9 litrov porabe
Se strinjam,potem se pa čudijo ko vse crkuje.Patrik_A3 je napisal/-a:joj človek , spet ti s tvojimi jajci v vrednosti malo boljšega pecikla, ko hočeš da nena nič crkne,pa da bo vse večno in nič za popravit. daj zresni se, ne moreš dobit brezhibnega avta za ta drobiž !!!!
mire je napisal/-a:Kaj je s hondo ?
AVX je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4296840&show=1
predvsem me ta avto zanima. Na kaj naj bom pozoren pri teh avtomobilih? Kje se skrivajo hibe
xalfist je napisal/-a:1.4 90 konjev boxer težko prije blizo 9. Ne da 1,7 130 pilo tolk. Tak da moreš gledat vsaj kak liter dva polek. Če se ti gre za zvok, ima ta motor zagodovo eden najboljši zvok motorja kaj se tiče takšne kubikture. Da pa nebi nič kaj crknilo pa težko, saj moraš vedeti ,da takih alf niso vozli ravno vozniki cliotov in golfof (obratomer zaprašen nad 3500 obratov -malo heca) tak, da ma mašinca ziher že kar nekaj naganjanja za sabo.
airmike je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:1.4 90 konjev boxer težko prije blizo 9. Ne da 1,7 130 pilo tolk. Tak da moreš gledat vsaj kak liter dva polek. Če se ti gre za zvok, ima ta motor zagodovo eden najboljši zvok motorja kaj se tiče takšne kubikture. Da pa nebi nič kaj crknilo pa težko, saj moraš vedeti ,da takih alf niso vozli ravno vozniki cliotov in golfof (obratomer zaprašen nad 3500 obratov -malo heca) tak, da ma mašinca ziher že kar nekaj naganjanja za sabo.
meni 1.4 bokserca pije lih tu okoli 9l ko sem bil pa na racelandu pa tud krepko prek 10.....
xalfist je napisal/-a:airmike je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:1.4 90 konjev boxer težko prije blizo 9. Ne da 1,7 130 pilo tolk. Tak da moreš gledat vsaj kak liter dva polek. Če se ti gre za zvok, ima ta motor zagodovo eden najboljši zvok motorja kaj se tiče takšne kubikture. Da pa nebi nič kaj crknilo pa težko, saj moraš vedeti ,da takih alf niso vozli ravno vozniki cliotov in golfof (obratomer zaprašen nad 3500 obratov -malo heca) tak, da ma mašinca ziher že kar nekaj naganjanja za sabo.
meni 1.4 bokserca pije lih tu okoli 9l ko sem bil pa na racelandu pa tud krepko prek 10.....
ja saj on pa gleda 1.7 130konjev, in lahko o 9l kr sanja. In pa v prvih dnevih dokler se ne navadiš zvoka, in ti ga je zanimivo poslušat pa lahko pričakuje kr 12l+.