legendarac je napisal/-a:Saj sem takoj napisal Comfortline oprema. Vse skupaj je po konfiguratorju 25.582,99 EUR.
vojkostar je napisal/-a:kar se tuninga tiče razen tuning boxa druge cenejše varjante za enkrat ni (ABT za 1000€)
legendarac je napisal/-a:
...... ko ti na levi pas skoči počasi prehitevajoč voznik in se potem umakne v 6 prestavi zelo počasi pridobiva hitrost. Mislim da bi z tuningom tudi to odpravil.Glede na naše omejitve pa je motor ravno dovolj.....
simply je napisal/-a:Kot sem ti že na drugem forumu omenil - Xenon bo dobavljiv šele v tednu 11/2011.
Polo78 je napisal/-a:Tale 1.6 TDI se mi zdi enostavno prešvoh motor za v Passata. To je bolj motor, ki je idealen za v Polota ter morda še znosen za Golfa, v Passatu pa vsaj zame NO GO! Ok, morda za tiste najbolj nezahtevne voznike, ki so po možnosti prej vozili kakega SDI-ja.
Renault VG je napisal/-a:Se strinjam.Skoraj nobeden prizvajalec nima tako šibkega motorja v ponudbi za tak avto,niti Opel niti Ford Renault pa ge je sedaj po prenovi umaknil iz ponudbe.Tak avto potrebuje vsaj 130 "konjski" motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov