ceeder je napisal/-a:Pozdravljeni,
Jaz sem ravno danes narocil Kio ceed SW pri AC Trobec Ljubljana. Pohvalil prodajalca Tomaza, ki si je res vzel cas zame in prisluhnil zeljam oz. mojim potrebam v smislu popustov, gratis opreme ter seveda poskrbel (bo) je tudi za prodajo mojega starega avta za sprejemljivo ceno.
Kaj vec informacij bom dal, ko dobim avto...
LP
WMB je napisal/-a:ceeder je napisal/-a:Pozdravljeni,
Jaz sem ravno danes narocil Kio ceed SW pri AC Trobec Ljubljana. Pohvalil prodajalca Tomaza, ki si je res vzel cas zame in prisluhnil zeljam oz. mojim potrebam v smislu popustov, gratis opreme ter seveda poskrbel (bo) je tudi za prodajo mojega starega avta za sprejemljivo ceno.
Kaj vec informacij bom dal, ko dobim avto...
LP
Moje sožalje...upam, da preživiš sceno z volanom, ki kar odpove sredi ceste, zaviješ on pa kar nič, potem pa kar naenkrat zavije ko si že mislil poravnati...
Pišem pa to zato, ker sem ravno bral o Kiji Ceed in odpovedi volana...v okvarah in pomoč
Ceed je napisal/-a:@WMB Ne boš verjel, ampak mi na ceedu v treh letih še nič ni odpovedalo. Dalje bomo razpravljali, ko se bo ugotovilo iz kje izvira problem.
Kar se tiče nakupa nisi zgrešil. Motorju je občutiti malo več moči v primerjavi s 115KM je pa zaradi relativno majhne prostornine toliko bolj začutiti "turbo lag".
3xh je napisal/-a:Pozdravljeni
Tudi jaz se "pripravljam" na nakup kie cee´d 1.6 crdi (94 kW).
Trenutno si lastim kio cee´d letnik 2007 1.6 crdi in do danes nisem imel niti najmanjšega problema.
Deluje odlično, poraba zadovoljiva (na daljših razdalijah 4.7 do 5.2, mestna vožnja okrog 5.5).
Ko sem jaz kupoval pred leti kio, so se po forumih našli podobni komentarji kot sedaj. Nekomu je crknila turbina in ... iz tega naredili celo zgodbo.
Ni problema, imamo garancijo za take stvari.
Lep pozdrav.
Jerch_ je napisal/-a:dramatizirat res ni treba, ker se samo smeti temo! bom sam v kratkem predstavil enega dokaj novega nemca in probleme z elektroniko, katere še uradni servis ne more rešiti v garanciji in se je pogodil za rešitev pri profesionalnem diagnostiku, ki pa ni uradni serviser..
drugače me pa malo muči ta kombinacija 80% mesta.. je potem res bilo pametno jemati dizla? glede na čas ogrevanja, mašenja dpf-ja in drugih senzorjev ter dražjih servisev (vsaj na uradnem servisu)..
vsekakor pa avto predstavi, ko ga dobiš
ceeder je napisal/-a:Imam pa se eno dilemo glede tega novega avta... Narociti/dodati se stranske letvice ali ne? Res je, da bo avto precej v garazi (doma in sluzba) vseeno pa me skrbijo razni shopping centri ipd.
Ima kdo ze kaksne izkusnje s temi original Kia ceed stranskimi letvicami ter kako so se obnesle cez cas? Za me pridejo v postev prozorne letvice ali pa da se prebarvajo v barvo avta.
WMB je napisal/-a:ceeder je napisal/-a:Imam pa se eno dilemo glede tega novega avta... Narociti/dodati se stranske letvice ali ne? Res je, da bo avto precej v garazi (doma in sluzba) vseeno pa me skrbijo razni shopping centri ipd.
Ima kdo ze kaksne izkusnje s temi original Kia ceed stranskimi letvicami ter kako so se obnesle cez cas? Za me pridejo v postev prozorne letvice ali pa da se prebarvajo v barvo avta.
Zakaj??
Praskica-bunkica gor ali dol.
Po 5-6 letih ta avto itak ne bo kaj veliko vreden, oziroma ga boš dal napol zastonj, da ga boš pordal.
Zdej neki full šparat avto je navadna utopija.
Na novem avtu boš imel verjetno kasko in ta ti bo kril vse stroške popravil...
Po forumu brska: tomzzi in 12 gostov