Glede na prejšno slabo izkušnjo z kupovanjem avtomobila sem se odločil da prvo malce povprašam na forumu! Kupujem Mercedes-Benza letnik od 2000-2002, denar do 6500, bencin! Naprimer tile bi ustrezal:
Prvi in tretji sta naprodaj pri preprodajalcih.... Kako je z nakupom rabljenega vozila je bilo napisanih že nešteto tem, zato ne bom ponavljal.
Tretjega bi se osebno izognil zaradi sledečega: AVTO KUPLJEN 29.5 2000 AC LJUBLJANA. MODEL 2001 ker že na daleč smrdi po nategu. Novo modelno leto vozila pride na trg konec leta ne pa v prvi polovici leta.
Za ostala dva pa preveri da so navedbe resnične in da nimata kakšnih večjih napak in za ta denar skoraj ne moreš zgrešiti.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
..tretji je res sumliv,ker če je tisto bela-bež notranjost,potem mam js v svojem avtu modro notranjost,pa čeprav črna ..drugega bi pa lahko usaj opral in potem napisal da je kot nov
drgač pa pejt na ogled,pa bos najbol vidu v kasnem stanju so
tu meni prvi konc zelo hecno "stoji" desno kolo podvito na noter_kot razmajana stoenka, ko si štartal....tudi na prvi sliki zgleda, kot da ni mašine not
zgleda so optiko delali na manjših felgah al pa sploh niso naklona probal nastavit. Tut leva je tak postavljena sam je pod drugim kotom slikano in se ne opazi takoj. Sicer pa na mojem e46 s serijskim podvozjem glih tak čudno stojita sprednja kolesa, če so gor monitrane felge z malim et (da je štihrana z robom)
Prvega in tretjega odsvetujem, ker so pri preprodajalcih. Drugega pa odsvetujem, ker ne zna napisat PRIVAT in je vsiljiv... vglavnem vse skupaj je sumljivo.
Ugodno prodam odlično ohranjeno vozilo..
RESNIČNO VOZILO JE KOT NOVO IN VREDNO NAKUPA..
RESNIČNO KOT NOVO..
Kako je lahko avto kot nov in odlično ohranjeno, če je star 10 let?