Poraz !! Resno odsvetujem nakup, že sam pogled na avto.netu ti pove da se večina lagun prodaja z okvaro motorja oz kakšno luknjo v bloku, zaribane gredi..., Udobje je in tudi motorizacija je mamljiva ampak ne kupuj 2.2 dci in boš že v štartu bolj mirno spal. Na tvojo in tudi mojo žalost.
Sicer boš pa tako videl odziv ostalih so forumašev, takoj ti bo jasno. 1.9 dci še gre. Turbine so povečini menjane že, mogoče kak vztrajnik potrese, xsenon ugasne, kartica vžiga poheca, ampak to še nekako poceni popravila oz znane napake. Aja pa zadnji most dobiva luft po 200 k km.
Sem na hitro pogledal linka in se mi zdi da sta avta tu tu ohranjena razlika v kilometrih pa kar velika....
No ja vse je mogoče, dobro pregledati stanje z mehanikom npr. če mehanik ugotovi luft zadaj potem avto nima ravno 120 000 km

Tudi po kartici vžiga lahko vidiš ali je bil avto vožen ali pa '' drkan po mestu'' , pri starejših modeli pa so se rade lupile ročke menjalnika ipd...
Sem se malo bolj razpisal saj sem naredil kot voznik/sovoznik 40 000 km v zadnjem letu in pol z lagunco.
p.s. ravno danes mi je rekla moja, da je kolegica dala v račun laguno ker je automatika crknala. Ali kdo od forumašev ve kaj več o teh menjalnikih?
Drugače je pa zanimivo ko se voziš po autobanu in ti po dežju pri 160 ugasnejo xenonke

Da ne boš mislil da ga grajam. ker je glede udobja, prostornosti, opreme in tudi motorja kljub 250 000 km bil avto bomba in je šel od bajte zaradi

recimo moje boljše polovice... pa srečno z nakupom