Cefizelj je napisal/-a: Naj bi pa tudi 3,5 V6 bencinske mašine veljale za neprebojne in pri podobni porabi 10-12 litrov bi se mogoče smatrala še za boljši nakup.
King1 je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a: Naj bi pa tudi 3,5 V6 bencinske mašine veljale za neprebojne in pri podobni porabi 10-12 litrov bi se mogoče smatrala še za boljši nakup.
Se mogoče hecaš, da bo 3.5 V6 žru tok malo. You wish, da bo. Še kr nekaj litrov zraven prištej.
lp
sašo5 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a: Naj bi pa tudi 3,5 V6 bencinske mašine veljale za neprebojne in pri podobni porabi 10-12 litrov bi se mogoče smatrala še za boljši nakup.
Se mogoče hecaš, da bo 3.5 V6 žru tok malo. You wish, da bo. Še kr nekaj litrov zraven prištej.
lp
mislil je na 50km![]()
peterh je napisal/-a:pixie ni težko napisat. Stran poraba.com poznam. Sem šel tudi pogledat preden sem odprl to temo. In espaca 2.0 disel na tisti strani ni. Vedno je pa bolje imeti več informacij.
k1le3r je napisal/-a:Jaz imam Renault Espace 2.2dci in z porabo je vse uredu.Do sedaj se mi ni nič pokvarilo ali kaj.
Me pa zanima kaj je tisto pri volanu(na desni strani) mislim da je R pa O
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov