Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Kani11
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Izbira novega/rabljenega avtomobila

Napisal/-a Kani11 Sr jan 12, 2011 8:28 pm

LP

Zanimam se za nakup novega oz. rabljenega avtomobila (nekje max 3 leta). Ker sem še mlad in si želim nekaj konjev gledam nekje v rangu od 150-210. Tako, da me zanimajo bolj športne različice, tako po zunanjosti, ter po notranjosti. Modeli, ki so mi trenutno zelo interesantni so GOLF 6 GTI(nekako lepa celota, vendar velika poraba), Opel Corsa OPC(opcjev izgled mi je zelo všeč), Honda Civic type-r(predvsem zaradi vtec agregata),interesantna je tudi Seat leon cupra r... kaj mi še priporočate v tem rangu (nekako se izogibam francozov, ki so trenutno popularni zaradi vseh slabih besed, ki jih slišim na račun njih). Rad bi tudi, da malo pokomenterate mojo izbiro.

Hvala

Jan

čare
Mojster foruma

Re: Izbira novega/rabljenega avtomobila

Napisal/-a čare Sr jan 12, 2011 9:11 pm

Ti bi konje in majhno porabo??Podhranjen konj ni taprav konj!!GTI da pije kaj več od OPC-jke ali Type-R??Težko verjamem,če tiščiš kateregakoli bo vsak žrl.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr jan 12, 2011 9:17 pm

čare je napisal/-a:Ti bi konje in majhno porabo??Podhranjen konj ni taprav konj!!GTI da pije kaj več od OPC-jke ali Type-R??Težko verjamem,če tiščiš kateregakoli bo vsak žrl.

Se strinjam.

lp

Kani11
Nov uporabnik

Napisal/-a Kani11 Sr jan 12, 2011 9:20 pm

vsaj po besedah lastnikov prejšnega modela gtija

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr jan 12, 2011 9:44 pm

Kupi si športnega dokler si mlad.
Scirocco? Audi TT? Peugeot RCZ?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Kani11
Nov uporabnik

Napisal/-a Kani11 Sr jan 12, 2011 9:57 pm

Blinder je napisal/-a:Kupi si športnega dokler si mlad.
Scirocco? Audi TT? Peugeot RCZ?

scirrocco sem si ogledal, malo me moti sama lega sedežev v njem, nizko ker naj bi bil nekakšen športen avto, vendar prenizko zame, moti me tudi, da pri vseh treh avtih, ki si jih naštel, sta zadnja sedeža bolj kot ne neuporabna

Tonkobalonko
Nov uporabnik

Napisal/-a Tonkobalonko So jan 29, 2011 7:53 pm

Moj glas bi šel za Type R...Najbolj kompleten športni avto za moje pojme...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne jan 30, 2011 12:59 pm

V tole zgodbo dodaj še Ford Focus ST. Pri trenutno poslavljajoći seriji najdeš 2,5l turbo petvaljnik, ki proizvede zmernik 200 in nekaj konjičev. Agregat je preverjen, zvok neverjetno dober. Avtomobil pa ima dva karakterja. V gneči in mestu se pelje skoraj kot dizel (veliko navora in miren tek) v viskoih vrtljajih pa je čista poezija. Kar se tiče sedenja ti bo verjetno odgovarjal, saj je v stilu rally vozil sedenje malce višje kot v raznih kupejih, ko z ritjo skoraj drsaš po asflatu.

Sam handling je s pravo obutvijo odličen, zavore primerne zmogljivostim, za razliko od večine konkurentov pa ga najdeš celo v 5 vratni različici.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov