Upaj da so zarjaveli,lahko so tudi zviti.Arzzen je napisal/-a:volan trese (pravijo da zaradi diskov ki so zarjaveli ker avto stoji)
Arzzen je napisal/-a:Kupujem nov(rabljen) avto in se odločem med tema dvema:
Renault Espace Privilege 2.0 dCi Proactive FAP letnik 2008
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4174011&show=1
in
Ford S-Max 2.0 TDCi NAVI letnik 2007
http://www.avto.net/avtovita/ad.asp?id=3960888
Tu sem opazil da je potrebno menjati diske ker avto trese in pa sprednjo šipo ki je poknjena...
oba sta avtomatika...
Za katerega se bi odločili oba sta mi všeč oz vsak ima svoje prednosti. Predvsem pa me zanima vzdrževanje, hibe ipd.
Hvala!
Zakaj pa zastareli?Espace je na sceno prišel leta 2002 Galaxy pa leta 2006.Porabo bo vrjetno malo čez 8lob normalni vožnji po avtocesti(130-150 km/h).Se pa strinjam z ostalim napisanim.Pa dober nakup ti želimgasperg je napisal/-a:zastareli ford galaxy
Jao jao... Sori ampak meni ni jasno kako se, pri toliko pleha, sploh komu ljubi ukvarjati s takimi avti - že pri eni od zgoraj navedenih pomanjkljivostih bi jaz na tvojem mestu takemu avto takoj rekel "Next!" in ga pozabil, kaj šele če sta dva taka očitna felerja...Arzzen je napisal/-a:S-max ima poknjeno šip, volan trese (pravijo da zaradi diskov ki so zarjaveli ker avto stoji)
sonic je napisal/-a:Jao jao... Sori ampak meni ni jasno kako se, pri toliko pleha, sploh komu ljubi ukvarjati s takimi avti - že pri eni od zgoraj navedenih pomanjkljivostih bi jaz na tvojem mestu takemu avto takoj rekel "Next!" in ga pozabil, kaj šele če sta dva taka očitna felerja...Arzzen je napisal/-a:S-max ima poknjeno šip, volan trese (pravijo da zaradi diskov ki so zarjaveli ker avto stoji)
Kdove kakšna presenečenja avto še skriva...
Pa še to: tale konkretni S-max je star ene toliko kot moj golf, pa ima že počeno šipo in zvite diske (pa morda kaj še zraven, kdove...) - mislim pa kaj ljudje počnejo z avti da so tako zjebani, moj je pri taki starosti skoraj še kot nov...
OK, whatever. Smešno se mi zdi da tako vneto iščeš izgovore za preprodajalca, ki bo vzel tvoj denar za avto z napakami, ki jih IMO ne bi smelo biti, tudi na rabljenem avtu ne...Arzzen je napisal/-a:lej šipa je poknjena (pika cca 5mm) nič takega jaz sem na svojih avtomobilih menjal že vsaj 4 kose, ne vema kaj je to takega, tist ki nima kaska pač tega ne popravi kar tako oz takoj... Diski so lahko zviti lahko pa so zarjaveli koliko je meni znano je podoben efekt pri vožnji to pa še ne pomeni da moraš takoj drugam pogledat
Arzzen je napisal/-a:Tristan kaj praviš da so nategatorji če nočeš tu napisat mi prosim napiši ZS...
Tudi sam se nagibam Renaultu oz sem se z vašo pomočjo v 99% odločil za nejega...
Hvala!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov