speedfreak je napisal/-a:zanima me vaše mnenje o vozilu omenjenem v naslovu, predvsem težave, poraba zmogljivosti in podobno, prosim brez neumestnih in kakršnih koli omenjanj tsi-ja, ker je tema o fordu
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:zanima me vaše mnenje o vozilu omenjenem v naslovu, predvsem težave, poraba zmogljivosti in podobno, prosim brez neumestnih in kakršnih koli omenjanj tsi-ja, ker je tema o fordu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
p.s. misliš kaj takega? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4061010&show=1
LaMike je napisal/-a:Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.
airmike je napisal/-a:Če boš kupoval Forda pol ti lahko priporočim Avtohišo Rebernik na koroškem. Niso zastojn najboljši Dordov prodajalec zadnjih 5 letPa še Focusa RS500 boš lahko vidu od blizu
airmike je napisal/-a:Lahk ti pa povem za kolega ki je lani kupo Focusa 1.6 TI-VCT bencinar in ma porabo okoli 7l, vozi se 36km v eno smer v službo po regionalki in ne divja. Pomojem je lahko z TDCI poraba samo manjša ker avto ni neka krava (okoli 1250kg). Če te še kaj konkretnega zanima vprašaj
speedfreak je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.
ja nisem vedel, daj ga ti malo povprašaj če ti ni odveč
. Si srečno prispel domov potem?
speedfreak je napisal/-a: ....mogoče se mi zalušta rs
LaMike je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.
ja nisem vedel, daj ga ti malo povprašaj če ti ni odveč
. Si srečno prispel domov potem?
Bom ga vprašal. Mislim, da ga jutri zvečer srečam.Veš, da. Ni bilo težav. hahahah...
![]()
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: ....mogoče se mi zalušta rs
Ja ko bi ga vsaj v TDCi "obliki" prodajali a ne![]()
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: ....mogoče se mi zalušta rs
![]()
![]()
![]()
lp
niti ne, škoda samo ker mi je finančno nedostopen, pri takem avtu ne bi gledal ravno na porabo
airmike je napisal/-a:Napak nima zaenkrat nobenih in je od nakupa do zdaj samo tankaj in vozi. Pri 2000km je naredil menjavo olja pri Reberniku (80 €)drugo pa nič. Zdaj ma preko 13.000km. Kot je pričakovano za focusa je lega na cesti zelo dobra hkrati je pa vožnja udobna in tiha. Sedeži so mi všeč, so udobni hkrati pa dajo dovolj bočne opore. Avto je prostoren, placa dost tud na zadnji klopi sem lepo sedel pa mam 188cm, prtljažnik velik. Bremze pravi da so zelo dobre. V notranjosti nobenih čričkov itd... Nasplošno je zadovoljen z avtom. Aja gume so 205/55 16 letne in 195/65 15 zimske
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: ....mogoče se mi zalušta rs
![]()
![]()
![]()
lp
niti ne, škoda samo ker mi je finančno nedostopen, pri takem avtu ne bi gledal ravno na porabo
Jao jao nea dlakocepi.![]()
Mel bi ga pa konc debate. še rajši pa, če bi bil DIZL.
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Napak nima zaenkrat nobenih in je od nakupa do zdaj samo tankaj in vozi. Pri 2000km je naredil menjavo olja pri Reberniku (80 €)drugo pa nič. Zdaj ma preko 13.000km. Kot je pričakovano za focusa je lega na cesti zelo dobra hkrati je pa vožnja udobna in tiha. Sedeži so mi všeč, so udobni hkrati pa dajo dovolj bočne opore. Avto je prostoren, placa dost tud na zadnji klopi sem lepo sedel pa mam 188cm, prtljažnik velik. Bremze pravi da so zelo dobre. V notranjosti nobenih čričkov itd... Nasplošno je zadovoljen z avtom. Aja gume so 205/55 16 letne in 195/65 15 zimske
Vemo da si visok, no kar si napisal mi je zelo všeč, ker mi je sama vožnja pomembna, škoda, da nima dizla, da bi zvedel še kaj o motorj, čeprav vem, da je zelo preverjen, me pa zanima realna poraba tega strojčka, ne pa neko bluzenje o 5ih litrih., predvsem me zanima poraba na AC pri cca 150 km/h,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov