Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nkwai
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

VW Passat Variant 1.9 TDI - Kdo pozna?

Napisal/-a nkwai Če feb 10, 2011 9:13 pm

Pozdravljeni!

Malo sem bral po forumu in videl kar precej uporabnih postov, ki so me tudi odvrnili pri kupovanju avtomobila pri avto keko npr.
Odločujem se za menjavo avtomobila, najbol bi mi ustrezala opcija staro za staro in gledam prodajalce avtomobilov. In ker bom jutri ravno v mariboru bi si šel ogledat omenjen avtomobil, a bi vas vseeno vprašal za kak komentar.

A kdo pozna ta avtomobil in predvsem tega prodajalca? Je vsaj malo zanesljiv?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4510504&show=1

Hvala vsem za pomoč.

Lp.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: VW Passat Variant 1.9 TDI - Kdo pozna?

Napisal/-a King1 Če feb 10, 2011 9:36 pm

nkwai je napisal/-a:Pozdravljeni!

Malo sem bral po forumu in videl kar precej uporabnih postov, ki so me tudi odvrnili pri kupovanju avtomobila pri avto keko npr.
Odločujem se za menjavo avtomobila, najbol bi mi ustrezala opcija staro za staro in gledam prodajalce avtomobilov. In ker bom jutri ravno v mariboru bi si šel ogledat omenjen avtomobil, a bi vas vseeno vprašal za kak komentar.

A kdo pozna ta avtomobil in predvsem tega prodajalca? Je vsaj malo zanesljiv?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4510504&show=1

Hvala vsem za pomoč.

Lp.

Ne nisem iz Maribora ampak že po modelu avta se vidi, da avto nima 96kw, ker jih takrat še ni bilo. Te motorji so prišli z faceliftom mislim, da leta 2001 ali 2002. Ne me držat za besedo. Obstajali so 66kw, 81kw, 85kw in pa 110kw v V6 verziji. ;)

Pa glede na to, da te avtomobili niso imeli nekih problemov z turbino ( prej izjema kot pravilo ) se mi zdi, da se z avtom glih ni delalo lepo. ;) Ali pa se motim.

Pa tudi prestavna ročica ni original, kar se vidi na slikah. Avto ima vgrajene neke druge zvočnike ( seveda ni nujno, da je to slabo ) ;) in pa da je mera polna ima še ročno klimo, ki pa se mu sploh ne poda. Je pa res, da na slikah izgleda lep ja. Probaj it pogledat, če ti je spotoma pa boš videl kako in kaj. Pa šest prestav tudi nima razen, če je 85kw. ;)

Pa srečno.

lp

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če feb 10, 2011 9:53 pm

AVTO LUGO, LUGONJIĆ DRAGOMIR s.p.

NOVA TURBINA

:roll:
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če feb 10, 2011 9:57 pm

tiguan je napisal/-a:AVTO LUGO, LUGONJIĆ DRAGOMIR s.p.

NOVA TURBINA

:roll:

Kaj se dereš :?: :?: :?: =P

lp

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če feb 10, 2011 10:04 pm

A je treba spet je*at, nič se ne derem, ampak sem samo copy-past naredil, tako kot piše v samem oglasu.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če feb 10, 2011 10:08 pm

tiguan je napisal/-a:A je treba spet je*at, nič se ne derem, ampak sem samo copy-past naredil, tako kot piše v samem oglasu.

Nič ne je...... ampak vsi vemo kaj pomenijo velike črke na a.com. In tudi če si kopiral to ni izgovor. ;)

lp

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Če feb 10, 2011 10:11 pm

jst pa mislim da je bil mal počen vspredi, ker kok se prve luči svetijo, tok se še pri novem ne. pomoje je bilo to menjano, ker ti letniki so imeli res grde luči, zamegljene po tolkih letih.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če feb 10, 2011 11:19 pm

King1 je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:A je treba spet je*at, nič se ne derem, ampak sem samo copy-past naredil, tako kot piše v samem oglasu.

Nič ne je...... ampak vsi vemo kaj pomenijo velike črke na a.com. In tudi če si kopiral to ni izgovor. ;)

lp

Res ni izgovor, tako kot ni izgovora tudi za odpiranje te teme kljub temu, da obstaja prav posebna tema temu namenjena ("Pozna kdo ta avto?"), saj avtor sam pravi, da je kar nekaj prebral, torej jo je moral opaziti (in tudi pravilnik!). :evil:
Zaklep!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov