aa626 je napisal/-a:Moj nasvet je, da je 105KM premalo, vsaj 140 jih potrebuješ za normalno vožnjo. Drugače pa ti priporočam, da ko kupuješ rabljen avto, si zapišeš številko karoserije in jo neseš na kakšen VW servis, da čekirajo po bazi zgodovino avtomobila. Pri starejših se sicer ne obnese, pri novejših pa, ker so v večini redno servisirani pri pooblaščenih servisih.
Je pa Passat dobra izbira
klemenvk je napisal/-a:Ti kar išči lepo 1.9 TDI (je le preverjen in nezahteven motor) pa ga potem pri RSR ipd. čipneš na cca. 140 KM pa si zmagal.
LP
adis je napisal/-a:klemenvk je napisal/-a:Ti kar išči lepo 1.9 TDI (je le preverjen in nezahteven motor) pa ga potem pri RSR ipd. čipneš na cca. 140 KM pa si zmagal.
LP
potem ko bodo težave zaradi čipa pa se bo govorilo na veliko kako je VW slab ipd... mar ne? jaz osebno nikoli več čipanega vozila v svoje roke ne vzamem sodeč po izkušnji z 1.9 tdi-jembo kar hardcore bencinar i
voznik5 je napisal/-a:definitivno sem se odločil za bolj zanesljiv 1.9tdi 105KM in tudi ne rabim močnejšega motorja.
DigitalIonis je napisal/-a:Ves priblizno kolk je cena tega motorcka? Bi se lahko bilo kaj drugega eazen motircka? Hvala! Lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov