Tu sem našel ta test in naj bi bila zadeva ok: http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... -kw-sport/ čudi me ta problematičnost voženja 1.8tdcija ker ko sem ga vozil v CMaxu mi avto niti 1x ni crknil ali kaj podobnega pa sem istočasno vozil SDIja k si ga lahko ler v 3ji na Vršič peljal.
Sam si ga lastim, in če avtomobil ni bil pokvarjen(sam od sebe sigurno ne) in če ni bil razbit, potem je to to, vzami ga... Avto sploh ne crkuje, tudi po mestu se voziš z užitkom, tako, da tisti iz Avtomagazina nakladajo kar nekaj v prazno... Imaš pa celo test na Avtomobilizem.com, kjer nakladajo, da bi moral biti drugačen motor... vsak si zmišljuje nekaj po svoje... Za ta denar je to odličen avto, bo pa bele barve večkrat v pralnici, tako, kot je moj
Esp imam imam pa drugače letnik 2008 z sport opremo, črne barve pa še dodatno spuščen. Prej sem imel Leona, ki se je prav tako dobro obnesel dokler ga ni začela hecat elektronika. Uglavnem v tem času še nisem opazil da bi se pojavljale kašne drastične napake tako da moj glas bi bil za. Nikdar pa nemoreš vedit na kaj naletiš.