Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Niblu
Nov uporabnik

Nakup avta.

Napisal/-a Niblu So feb 19, 2011 4:18 pm

LP,

Kljub temu, da je na to temo že več odgovorov, vseeno postavljam vprašanje in naprošam tiste, ki o nakupu rabljenih avtomobilov vejo več kot jaz, da mi svetujejo. Namreč v mislih imam nakup avtomobila in sicer z naslednjimi zahtevami: Okvirno bi cena naj bila nekje do oz. okoli 8000€; na leto bo vožen okoli 20-25 tisoč km; več opreme (klima etc.) =boljše; avto bi rad imel vsaj 3 leta oziroma čim dlje; poraba/stroški vzdrževanja v mejah normale; Pozdravljen bonus bi bil malo večja moč motorja, recimo kaj nad 130 konjev, vendar prioriteta je vzdržljivost, ekonomičnost in udobje... moč je bonus, če gre ;)

Glede osebnega okusa, estetika igra kar veliko vlogo pri meni in bi rad nekaj ala Alfa Romeo 159, BMW serije 3/5, Passat, Škoda Superb etc.; se pravi bolj limuzina kot kakšen športni izgled, niso mi všeč tudi karavani in kombilimuzine ala Golf ali Alfa 147 etc.

Bil sem že po več salonih, pregledal sem že dosti oglasov ter "vodnikov do nakupa" na forumih, vendar bi, ker je to zame precejšnja naložba, vseeno rad čim več predlogov in informacij.

Najlepše hvala,
Niblu

nejc1
Poznavalec foruma

Re: Nakup avta.

Napisal/-a nejc1 So feb 19, 2011 5:21 pm

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za nekaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4536296&show=1

Ima 6 prestav, dovolj moči in majhno porabo, če pa želiš še več moči pa ga lahko čipaš na cca 180 KM...

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport So feb 19, 2011 5:25 pm

kot ti je kolega zgorej napisov...BMW zlo lep in zlo fain avtoček samo barvo bi drugo vzel!

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB So feb 19, 2011 8:54 pm

nejc1 je napisal/-a:Jaz bi se na tvojem mestu odločil za nekaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4536296&show=1

Ima 6 prestav, dovolj moči in majhno porabo, če pa želiš še več moči pa ga lahko čipaš na cca 180 KM...

Pa kje si najdu glih največjega švercerja iz Kranja???
Sam stran od tega avta...
FOLCIKA - SCIROCCO
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov