doo je napisal/-a:Razmišljam ,da bi menjal dizla za bencinarja. Razlog predvsem zaradi cenejšega vzdrževanja ter manj prevoženih kilometrov-krajše relacije. Menjal pa bi staro za staro.Imam pa Forda mondeota l.04 karavan 130 konjski. Mel pa bi nekaj v istem cenovnem rangu,karavan ,nekaj opreme.. Imate kakšen nasvet, priporočilo. Hvala za odgovor lp
doo je napisal/-a:Ne to sploh ne, kar se tiče udobja mislim da je mondeo super.Menjal bi predvsem zaradi manjše kilometraže, seveda če bi ga uspel dobiti z realnimi kilometri plus takega ,da že ima narejen glavni servis. Pa bencinar bi bil,poraba pa bi bila pomoje kr tm tm nekje.Mondeo mi rabi tm okoli 8l in čez,daljše malo manj.
Hehe, meni je tudi spiralica ali nekaj podobnega zasvetila in mašina začela cukati... pred par leti, na Cliotu 1.4 16v, ki je imel tedaj slaba 3 leta in prevoženih dobrih 30.000 km (kupil sem ga novega, torej so bili km vsekakor realni)... šle so vžigalne tuljave - no vsaj ena, menjali so mi pa za vsak primer vse štiri, k sreči je bilo zame zastonj (še v garanciji). Skratka, težave imaš lahko s katerimkoli avtom.doo je napisal/-a:Vendar dvom ali ga še naslednjih 200k ne bo treba po domače pipnuti ali pa bo že jutri zasvetila tista čarobna spiralica s kombinacijo rahlega cukanja, ostaja.
Misfits je napisal/-a:Zdravo
Čeprav je to moj prvi post na tem forumu, lahko na podlagi izkušenj iz drugega foruma (ki je znamki in modelu o katerem je govora bolj natančno namenjen) bi,
Glede na dejstva: da je avto preverjen in zanesljiv, da je avto "najverjetneje" podcenjen (glede na aktualno stanje na trgu), da je o avtu znana vsa zgodovina, sam,osebno, verjetno bolj razmišljal v smeri obdržanja tega vozila...
V primeru prodaje pa bom to vozilo priporočal kot vredno nakupa (za primerno ceno seveda;) )
LP
Misfits
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov