rokec123 je napisal/-a:Zdravo....Jas sem si nabavo ta avto pred 3 tedni.....vse gre super...samo danes ko sem se domov prepelav se mi je ko sem ugasno avto sprednji ventilator vklopil in mi preblizno 3 min laufal..danes prvic po 3 tednih..torej to je moj drugi avto...prej sem mel fiata....sprasujem ali je kaj narobe ker nimam neke prakse z avti...
hvala za odgovor...
FuriousG je napisal/-a:Rokec kako si kaj zadovoljen z avtomobilom? Kakšno opremo si si kaj izbral? Ima Cruze opcijo ogrevanih sedežev? Hvala
rokec123 je napisal/-a:Zdravo....Jas sem si nabavo ta avto pred 3 tedni.....vse gre super...samo danes ko sem se domov prepelav se mi je ko sem ugasno avto sprednji ventilator vklopil in mi preblizno 3 min laufal..danes prvic po 3 tednih..torej to je moj drugi avto...prej sem mel fiata....sprasujem ali je kaj narobe ker nimam neke prakse z avti...
hvala za odgovor...
FuriousG je napisal/-a:Hvala ti za odgovor! Sem malo pobrskal, pa je še v LT-ju ogrevanje sedežev kot doplačilo.
A imaš ti 150KM motor, a imaš 125KM? A je res tako anemičen v nizkih obratih, kot pravijo na avto magazinu?
A si ga ti vzel iz zaloge, a si moral čakat nanj?
sašo5 je napisal/-a:rokec123 je napisal/-a:Zdravo....Jas sem si nabavo ta avto pred 3 tedni.....vse gre super...samo danes ko sem se domov prepelav se mi je ko sem ugasno avto sprednji ventilator vklopil in mi preblizno 3 min laufal..danes prvic po 3 tednih..torej to je moj drugi avto...prej sem mel fiata....sprasujem ali je kaj narobe ker nimam neke prakse z avti...
hvala za odgovor...
nič ni narobe, DPF je regeneracijo delal......
rokec123 je napisal/-a: 125KM? A je res tako anemičen v nizkih obratih, kot pravijo na avto magazinu?
Blinder je napisal/-a:sej so skoraj vsi dizli taki
el_diablo je napisal/-a:pa kia 2.0 crdi 140 ps. obuuup!
Polo78 je napisal/-a:
Edina stvar, zaradi katere se mogoče komu zdi, da to ni to je zaradi t.i. lag-a oz. zakasnitve odzivnosti gas pedala. Ampak spet ima to tudi večina ostalih dizlov, tako da govorjenje o nekem obupu je hudo pretiravanje in verjetno zgolj posledica poveličevanja drugih (vemo katerih) znamk.
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov