mihaing je napisal/-a:Trenutno daleč najboljši nakup z4 pri nas. Povprašaj na BMW forumu. Če se ne motim je lastnik tudi administrator foruma
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4123880&show=1
pskoda je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Trenutno daleč najboljši nakup z4 pri nas. Povprašaj na BMW forumu. Če se ne motim je lastnik tudi administrator foruma
Še en bmw, ki je po mojem uvožen, xy zamenjanih lastnikov, km 99,9% zbiti. Napisal da je poraba od 7.8l to recimo verjamem, ampak do 8.5l
Patrik_A3 je napisal/-a:hahaha poraba 7.8 - 8.5 L . Hahahaha, ja kakšna pa je potem vožnja s tako porabo? aja sej res, da pridejo trije avti skozi semafor, večni zastoji za teboj itd. itd. Daj glej, takšnega bi mogli po nakupu kaki gologlavi dobit od novega lastnika , pa mu goflo razbit za nategovanje in metanja peska v oči.
nejc1 je napisal/-a:Na relacije se da brez problema vozit s tako porabo...
tristan01 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Trenutno daleč najboljši nakup z4 pri nas. Povprašaj na BMW forumu. Če se ne motim je lastnik tudi administrator foruma
Še en bmw, ki je po mojem uvožen, xy zamenjanih lastnikov, km 99,9% zbiti. Napisal da je poraba od 7.8l to recimo verjamem, ampak do 8.5l
Po čem sklepaš da se je z dotičnim avtomobilom tako ravnalo? Kot večina takih vozil je verjetno res uvožen, saj se pri nas takih proda manj kot je prstov na rokah (še posebej če so malce ekstravagantni, kar tale z rdečim usnjem definitivno je). Kako se je z vozilom ravnalo se da precej dobro preveriti na servisu (tudi brez servisne knjige, saj ima BMW centralno evidenco vzdrževanja vozil).... Kako je splošno stanje vozila bo moral potencialni kupec ugotovit sam, ali pa s seboj vzeti poznavalca. Iz slik pa se tega ne da razbrati. Kot je videti pa so slike nastale na foto seansi, nekoga ki je na BMW forumu znan in ima dosti izkušenj s takim fotografiranjem.
Kar se tiče porabe, je povsem realna. Isti motor poganja tudi BMW-jevo 320i in nekatere 520i. Je sodoben 2,2 litrski stroj. Tudi s serijo 3 ob normalni vožnji ni težko držati take porabe. Glede na to da je Z4 precej manjši, lažji in nekoliko bolj aerodinamičen kot serija 3, bi rekel da lastnik kdaj pa kdaj tudi izkoristi konjiče ki se skrivajo pod motornim pokrovom. V končni fazi pa roadster je za počasno križarjenje z vetrom v laseh na kakšni obmorski promenadi in ne za podiranje hitrostnih rekordov na pisti. Ob taki vožnji tudi poraba ne more biti pretirano velika.
LP Tristan01
pskoda je napisal/-a:Kaj misliš s temDa so bili kilometri prevteni ali kaj
Kolikor jaz vem nisem nikjer napisal, da avto ni bil servisiran, gnan v polno, vožen po šrek,itd
Tisto s servisiranjem ne boš nikol ugotovil ali je bil ali ne servisiran razen če ima vse račune od servisov (popoldanci, brez računa,... ni nobene evidence)
Patrik_A3 je napisal/-a:hahaha poraba 7.8 - 8.5 L . Hahahaha, ja kakšna pa je potem vožnja s tako porabo? aja sej res, da pridejo trije avti skozi semafor, večni zastoji za teboj itd. itd. Daj glej, takšnega bi mogli po nakupu kaki gologlavi dobit od novega lastnika , pa mu goflo razbit za nategovanje in metanja peska v oči.
pskoda je napisal/-a:@tristan01 lepo te prosim, to ni res da direktno namigujem, da je bilo z avtom grdo ravnano, ker ga tudi ne poznam. Glede na to, da je avto sigurno uvožen (drugače bi se sigurno pohvalil, da je kupljen v slo) in skoraj 100% so kilometri zbiti. V tem je pojnt uvoza, ker avti zgledajo lepše za svojo kilometrino o poškodbah in karambolu je spet druga zgodba čeprav je tudi razbitih dosti pripeljanih. Če je bil avto uvožen recimo z nemčije in je človek delal daljše razdalje po vrhu tega so ceste veliko lepše kot pri nas bo tudi avto lepše zgledal in tudi če mu 100kkm dol zbiješ bo še vedno zgledal lep za take kilometre.
Saj sam veš, kaj čem ti razlagat, itak je na avto.netu več kot 80% uvoženih in potem vemo kaj vse paše zraven
Zgodovino servisiranja boš lahko zvedel samo, če je bil servisiran pri uradnem, pooblaščenem serviserju, če je bil delan pri popoldancu ni šans da lahko preveriš. V tem me ne boš nikol prepričal
Bucko99 je napisal/-a:Priporočam ti, da se najprej usedeš v oba modela, da vidiš če sploh lahko sediš noter![]()
Sam sem imel namen kupiti MX 5, vendar sem drsal z lasmi po stropu, da ne govorim o utesnjenosti...![]()
V Z4 je več prostora - po višini, vendar so cene višje. Aja visok sem pa 186 cm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov