V upoštev pridejo tud Dizli se pravi 1.9 dci in 2.0 dci če se ne motim

Pa če ima kdo kakšne izkušnje z tem avtom se priporočam za kak nasvet.
Hvala.

dejan19 je napisal/-a:Sam imam 1.6 16v motor sicer v drugem modelu Megana,ki je letnik 99 in je problem v kolektorju rad poči ampak,če ga daš kakšnemu majstru dobro povarit naj bi bilo to to. Potem gumice(oringi) na sesalnem kolektorju(plastika) z leti in z toploto otrdijo in vleče zrak posledica nihanje prostega teka (strošek original servis vseh 7 gumic okrog 35€),naj bi bili tudi problemi z jermenico mikro jermena ampak se da lahko navadna gor. Pa slišal sem tudi da rad heca motorček prostega teka problem pri velikih motorjih na Renault vozilih.
Sam lahko samo rečem,da sem zelo naudušen nad tem motorjem,dobro vleče,dobra odzivnost tudi v 5i prestavi..
odprt clio torej to pomeni,da namesto recimo 110KM ima avto 100KM zaradi te jermenice.
tadej92 je napisal/-a:jaz mam 1.6 16v pa je letnik 2008, 83kw/113km
tadej92 je napisal/-a:nemorem govorit glih da je nevem kakšna raketa, samo se da spodobno peljat brez nevem kakega priganjanja. Poraba v zadnjih 3000km je 7,6l(zračunano na roke) je pa res da imam zelo veliko mestne vožnje po mariboru.
Če dodam ščepec informacij z moje strani:tadej92 je napisal/-a:jaz mam 1.6 16v pa je letnik 2008, 83kw/113km
baSix je napisal/-a: če se sploh splača 2.0 16v kupit ker bi jih naj bilo baje mnogo težje prodat kot pa 1.6 16v.
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov