jack86 je napisal/-a:Sem zelo švoh v nemškem jeziku, pa me zanima ali je v tej ceni DDV že vštet, ali ne?
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4akhqhwrmqn
Zgolj informativen primer..
firebird je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Sem zelo švoh v nemškem jeziku, pa me zanima ali je v tej ceni DDV že vštet, ali ne?
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4akhqhwrmqn
Zgolj informativen primer..
Je vštet - endpreis je končna cena, torej nobenega handlanja več.
tristan01 je napisal/-a:firebird je napisal/-a:Je vštet - endpreis je končna cena, torej nobenega handlanja več.
Cene so vse z DDV, razen v primerhi kjer je v igri posrednik, vendar sta v tem primeru ob oglasu našteti dve ceni. Večja z DDV in manjša brez DDV MwSt ausweichbar ali nekaj podobnega. Vsekakor pa je pri uvozu bolje plačati ceno z DDV, saj je tako avto malce cenejši zaradi različnih davčnih stopenj. (AT, DE... imajo 19% medtem ko je pri nas 20%). Če je DDV plačan že v deželi kjer avtomobil kupiš, pri nas enostavno plašač še DMV in ostale stroške in je to to...
LP Tristan01
NejcZ je napisal/-a:Če ga dosežeš, potem vsaj 08 letnik in pa multitronica. Zakon za vožnjo, tudi z najšibkejšim 2.0 motorjem, čeprav poskočn pa ravno ni, gre že vsak mali avto z 80 konji mimo, ampak za normalno vožnjo je dovolj. Glede porabe pa si verjetno veliko na AC? Tukaj med 2.7 in pa 2.0 nebo razlike, kvečjem bi lahko močnejši manj spil...
Kakšna je razlika med tiptronik in multitronik
drdamian je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Če ga dosežeš, potem vsaj 08 letnik in pa multitronica. Zakon za vožnjo, tudi z najšibkejšim 2.0 motorjem, čeprav poskočn pa ravno ni, gre že vsak mali avto z 80 konji mimo, ampak za normalno vožnjo je dovolj. Glede porabe pa si verjetno veliko na AC? Tukaj med 2.7 in pa 2.0 nebo razlike, kvečjem bi lahko močnejši manj spil...
Poslji ta podatek v audi headquarters, gotovo jih bo presenetilo dejstvo, da gre mimo njihovega aduta v visjem premijskem razredu vsak mali avto z 80 konji. Preprican sem, da se jim bodo odprla obzorja in ti, ocitnemu znalcu, takoj ponudili mesto predsednika uprave. Mislim.....
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov