radar je napisal/-a:Pozdravljen,
na žalost, ti lahko povem za 1. generacijo - doma imamo 1.8 bencin, kateri ima 320.000 km in motor dela kot urca. Menjana
je bila pečka (grelec) ter stabilizator amortizerja (2x) ter alternator. Drugače pa samo servisi. Poraba je 8 litrov, vožena je zadnje čase
na kratke relacije, ki pa so umirjene.
V glavnem, avto bo pri hiši dokler bo delal, vrejamem pa, da bo motor preživel plehovje...
tole je pa test v avomagazinu...
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... v-fairway/
Klobasa je napisal/-a:radar je napisal/-a:Pozdravljen,
na žalost, ti lahko povem za 1. generacijo - doma imamo 1.8 bencin, kateri ima 320.000 km in motor dela kot urca. Menjana
je bila pečka (grelec) ter stabilizator amortizerja (2x) ter alternator. Drugače pa samo servisi. Poraba je 8 litrov, vožena je zadnje čase
na kratke relacije, ki pa so umirjene.
V glavnem, avto bo pri hiši dokler bo delal, vrejamem pa, da bo motor preživel plehovje...
tole je pa test v avomagazinu...
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... v-fairway/
Tudi sam imam doma 1. gen 1.8 bencin. 190.000 in motor isto dela kot urca. Menjana sta bila sprednja amortizerja in stabilizatorja. Poraba je 8 litrov in tudi sam verjamem da bo motor preživel plehOčitno bo avto živel še kar nekaj časa saj nima niti pikice rje
Dawid1 je napisal/-a:Da še jaz na kratko povzamem, Laguna 1 generacije je še vedno pri hiši, sedaj ima nekaj čez 230.000km in dela kot urca. Redni servis pa je to to. Menjana je še bila pečka in stabilizator.
Jaz imam Laguno 2 letnik 2002, z 1.8 16V motorjem. Prevoženih 235.000km. Imam ga dobro leto in do sedaj ni bilo nekih večjih težav, razen vsem znanih, display klime (popraviš sam v 10 min če imaš malenkost ročnih spretnosti), mehanizem prednjih dveh stekel (znana težava, iščem kak rabljen), puše na zadnjem mostu (popoldan 115€ delo+material (orig)), sprednja leva kugla in kakšn malenkost.
To pa je to, material za servis me pride okrog 65€ pri Adel z nekaj popusta. Porabo imam okrog 7,6l/100km, vozim pa mešano v povprečju pa ene 60% AC, ostalo mesto in krajše relacije.
Glede 15", nisem prepričan, jaz imam zimske 16" 205/55 in letne 17" 225/45.....
lp,
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 21 gostov