Ausc je napisal/-a:Moj jih je imel 5. Z 0 ga lahko dobis samo, ce pri avtohisi resetirajo kilometre. Ce bi imel nov avto vec kot 15km, bi ze malo cudno gledal, avto z 80km (kot je rekel furby), pa ne vem ce bi sploh prevzel, ne vem kako bi me lahko prepricali, da so pri pretovarjanjih in nultem servisu nabili toliko km. Iz salona do salona pa avtomobile ne prevazas ravno po cesti.
a4 je napisal/-a:dvakrat sem imel 4km, enkrat 35 enkrat pa 15.
nekateri prodajalci sodelujejo z avtopralnico ki je par km stran, zato prihaja do tega
Note je napisal/-a:a4 je napisal/-a:dvakrat sem imel 4km, enkrat 35 enkrat pa 15.
nekateri prodajalci sodelujejo z avtopralnico ki je par km stran, zato prihaja do tega
Hmm a jih potem registrirajo oz. kako jih pa vozijo do pralnice?
LP
a4 je napisal/-a:si res tako paranoičen ?
drugič ga pojdi osebno prevzet na konec linije v tovarni
sicer pa me zanima koliko km je imel tvoj nov avto ko si ga prevzel (ker predvidevam da si v kratkem kupil nov avto)
tiguan je napisal/-a:Noben nov avto jih nima 0 že, ko pride iz traku ga morajo pripeljat nekam bojda 100-200-300 metrov.
Nov avto se smatra do okoli 5000km....mogoče manj, več.
tiguan je napisal/-a:Noben nov avto jih nima 0 že, ko pride iz traku ga morajo pripeljat nekam bojda 100-200-300 metrov.
Nov avto se smatra do okoli 5000km....mogoče manj, več.
tiguan je napisal/-a:Dve razliki, nov avto, ki ga kupiš in avto ki ga zelo malo voziš, ko je star 1 leto in 3000km se smatra, da je nov.
čisto nov avtomobil, ko ga prevzameš pri prodajalcu
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov