xandrej je napisal/-a:Kaj pa je z dodge narobe? Ima ga prijatelj vsak teden se 2x z njim peljem na trening. 2.0 TDI motor (vag), kompakten, lepa vožnja, odlična original avtoakustika itd itd...
jack86 je napisal/-a:Mogoče kdo ve kako so vzržljivi 1.9 JTD motorji?
~toMmy~ je napisal/-a:Pa se zavedaš, da te ravno pri cca. 120k km pri marsikateremu čaka glavni servis? Po eni strani dobro, ker potem vsaj veš, da je bil opravljen tako kot se spodobi, po drugi pa dodaten strošek.
Saab 9-3 je meni osebno izredno lep zunaj, armatura ni ravno pojem lepote, ampak bi se dalo prebolet. Problem nastane, ker je pri nas težko (poceni) vzdrževat te avte, cene karoserijskih delov so pa baje tudi astronomske. Ne govorim iz lastnih izkušenj, so pa informacije delno od lastnika 9-3, pri katerem si je kolega nedavno ogledoval to mašinco in od fanta od kolegice, ki je moral tak avto popravljat po manjši nesreči. Delno "baba rekla, ...", bi se pa na tvojem mestu vseeno malo bolj pozanimal glede servisov, preden se spuščaš v takšno avanturo.
To maš še prejšnjo generacijo Megana? Če ti ugaja francoska mehkost, potem poglej še v smeri kakšne Lagune, zelo udoben naj bi bil tudi C5, ki je hkrati še zelo lep.
Ne spreglej niti Mondeota in Mazde 6, oba vredu avta. Pri Passatu je problem, ker moraš gledat letnike 07 in več pri 2.0 TDI-ju, 1.9 bi bil pogojno primeren le čipan, bi pa sodeč po predhodniku in Golfu 5 moral požirat takšne razdalje brez težav, iz teh sem vedno stopil spočit ven po kakšnih 300km.
V končni fazi bi na tvojem mestu naredil spisek, kar ti je bolj ali manj všeč in potem med temi poiskal najboljšo ponudbo.
Oprosti za OFF, ampak katera Laguna pa to III ali II ?jack86 je napisal/-a:Mi prodajalec pri renaultu svetoval, da za to ceno raje kaj drugega, ker ima prejšnja laguna še nekaj hib (kvaliteta izdelave v notranjosti).
simply je napisal/-a:Sam sem nekaj časa vozil S60 D5. Težava je bila predvsem v zglobih in končnikih - zaradi vožnje po EX Jugi.
Servisi na pooblaščencu so bili zmeraj okrog 400-700 EUR!
Predlagam raje Saab-a.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov