Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

StMatX
Nov uporabnik

Mnenje o FORD Orion 1.8 D

Napisal/-a StMatX Sr dec 03, 2003 11:32 am

Mislim si nabaviti neki rabljen avto pa me zanima vase mnenje o tem avtomobilu!
Avto je sicer ta oni starejsi se oglati, vendar pa je motor v dobrem stanju, pleh pa tudi ni slab!Predvsem me zanima kolko je tak avto vreden?

je pa nekaj takega kot je na tej strani:

http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=16495

Pa ce kdo ve kak je zdaj kaj s temi poletnimi tehnicnimi?

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr dec 03, 2003 11:41 am

Sodelavec ima sicer Escorda D, menda enak motor. Lahko povem, da motor dosti manj trese in ruži od Golfa 2. lastnik je zaenkrat zadovoljen z njim, saj gre na cviček :P, kaj več kot to pa ti nebi znal povedat - emm, na rjo pazi, spodnji robi vrat pa pragovi - to njega muči, čeprav na prvi pogled je videt lep.

Drugače pa nevem zakaj so šele pro Fokusu D rekli, da je končno tudi Ford naredil pameten diesel motor :?:
Slika

StMatX
Nov uporabnik

Napisal/-a StMatX Sr dec 03, 2003 11:51 am

Samo nakladajo!Smo imeli siero 2.3 diesel pa 1985 letnik pa se ta traktor zdaj gre, pa smo ga prodali neki znanki, pa je ga lani prodala, ga je imela kar nekaj let pa si je potem kupila felicio karavan diesel pa je s siero bla ful zadovoljna ceprav ni za avto nic skrbela, to je bil ves masten motor, na vse strani je puscalo olje pa je avto letel ko strela, zdaj ga ima tudi en sokrajan pa si ga je porihtal pa avto gre ko violina :D , pa tudi prej smo imeli Granado 2,1 diesel pa je nazalost sla glava ker je deda pozabil naliti antifriz. :evil:

moje osebno misljenje je da ima ford le edino bolj bogo paleto bencnskih motorjev (navadnih linijskih z eno odmicno gredjo). :?

StMatX
Nov uporabnik

Napisal/-a StMatX Če dec 04, 2003 9:13 am

a se ve kdo kak so ti avti kaj, ker jaz mam izkusnje samo z ford dizli 2.1 , 2.3 in 2.5

StMatX
Nov uporabnik

Napisal/-a StMatX Če dec 04, 2003 11:53 pm

Kaj pa fiat tipo 1.4 bencinar al pa 1.7 d.
Kak so fiati.Saj ne zgledajo tak slabo pa se poceni so, pa tudi zrihtat se dajo lepo

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če dec 04, 2003 11:54 pm

StMatX je napisal/-a:Kaj pa fiat tipo 1.4 bencinar al pa 1.7 d.
Kak so fiati.Saj ne zgledajo tak slabo pa se poceni so, pa tudi zrihtat se dajo lepo

Bencinar fiat OK, sam dizla ne uzemi.
TJUNING PA TO...

StMatX
Nov uporabnik

Napisal/-a StMatX So dec 06, 2003 12:47 pm

Koliksno pa je poraba pri tipotu, ce mi lahko kdo za bencinarja 1.4 z einspric al frgazarjem.Sem gledeal tovarniske podatke pa zgleda poraba lepa samo mene zanimajo bolj vasa mnenja.
Zakaj pa ne fiat-a dizla.Sem slisal da dizli sploh niso tak slabi motorji?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], thunderbolt in 5 gostov