Tomas666 je napisal/-a:moj glas gre škodi octaviji.
Moja je 2008 letnik,ko sm jo kupu je imela 68000km in sem dal za njo 12400€. je dizl 1,9 TDI kar tudi ti iščeš.
Imam jo dobra dva meseca in ni mi žal za nakup. Pelje se lepo,potegne tudi dovolj za prehitevanje... Kar se tiče vzdrževanja pa mislim da ne bi smelo bit kaj preveč drago,redni servisi pač...
lp in srečno pri iskanju
Tarzan je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:moj glas gre škodi octaviji.
Moja je 2008 letnik,ko sm jo kupu je imela 68000km in sem dal za njo 12400€. je dizl 1,9 TDI kar tudi ti iščeš.
Imam jo dobra dva meseca in ni mi žal za nakup. Pelje se lepo,potegne tudi dovolj za prehitevanje... Kar se tiče vzdrževanja pa mislim da ne bi smelo bit kaj preveč drago,redni servisi pač...
lp in srečno pri iskanju
to žesamo nekatere znamke (in modeli) imajo dražje cene rednih servisov kot druge
Če recimo za redni servis cliota dam okoli 150-200€, me zanima recimo primerjava med Škoda Octavia in Volvo V50. Če je recimo za Octavio 400€ za Volva pa 700-800€ (izmišljeni številki) to pomeni da je to v mojih očeh velik plus za Octavio. Poleg tega je pomembno tudi ali ima avto jermen ali verigo, katere ni potrebno menjati.
grizli je napisal/-a:Ker iščeš zanesljiv in varčen avto s čim manjšimi stroški se mi zdi neumno, da bi gledal za nekimi uvoženimi 4 leta starimi karavani. Za 15.000 eur se mi od naštetih zdi edini smiseln nakup nov Focus karavan z 1,6 dizelskim motorjem - imaš garancijo, nizko porabo in nižje zavarovanje ter registracijo kot pri 140 in več konjskih motorjih, avto pa je povsem dovolj udoben in močan tudi za dolge avtocestne vožnje, ima pa tudi že vso najbolj potrebno opremo - ESP, tempomat,
avt. klimo, sredinski naslon za roke,...itd, itd.
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov