taja740 je napisal/-a:Živjo sedaj sem na avtonetu dobila skoda oct combi 2.0 tdi elegance, prodaja jo privat oseba je letnik 2007 junij se mi zdi in ima 96 500T km, vendar vsakokrat ko hočem pregledat opis avtomobila se mi poruši stran. Kaj to pomeni?? A lahko kakšen pregleda in poda svoje mnenje?
taja740 je napisal/-a:Hvala tristan 01,to mi veliko pomeni, da mi lahko nekdo iskreno svetuje.
Sicer nerad kvarim veselje, ampak bolj realno je pomojem 3-4 jurje, ne 4-5...taja740 je napisal/-a:Ja sej mogoče bo res bolš tako. Prodam citroen xsaro 2.0 HDI september 2004, zanjo dobim nekje me 4-5 T
taja740 je napisal/-a:
Hvala Grega, sam a veš, da mi bela barva ne potegne, sej če ma nekje do 120Tkm, to za tak avto ni dosti kajne?
Grega_ je napisal/-a:taja740 je napisal/-a:
Hvala Grega, sam a veš, da mi bela barva ne potegne, sej če ma nekje do 120Tkm, to za tak avto ni dosti kajne?
Za kilometre ne skrbi....doma imamio drugače Octavio bencinarja 2.0, letnik 2000 in avto ima že preko 330.000km in dela ko šus...nobenih izrednih servisov ipd.
Če pogledaš je bilo z avtom narejeno 25-30t km na leto, kar je nekako realno a ne.
taja740 je napisal/-a:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov