klemen_ je napisal/-a:Lol, na drugi sliki zadnje kolo visi v zraku.
HPF je napisal/-a:Malo pobrskaj po forumu, je predstavljena.. Drugače pa niti ni "tak hudo" navita. Če se prav spomnim je bila narejena menjava turbine na K04 in podobne stvari, ki to potegnejo za sabo.. misim, da so imeli prste vmes pri RSR. Avto verjetno nima zapore diferenciala, to bi blo pametno dokupit. Pred nakupom je pametno premislit o porabi vozila, druge stvari pa pač preveri kot bi jih pri nakupu katerega koli vozila
Edit: Mogoče ni to ta, ki je predstavljena na forumu..
damjan je napisal/-a:tole je napaka....
tale avto ni nikoli imel 292 konjev......
1 lastnik je bil prijatelj iz črnomlja ki je kupil novo leta 2002.pazil jo je kot oko v čelu...nikoli mrzle gnal...po zimi nikoli vozil in 2x do 3x tedensko je bil avto le ročno pran.on je tudi zmontiral pododbijače,športni filter in jo dal čipat iz 157 serijskih na cca 190 konjev.....
2 lastnik je bil pravtako iz črnomlja.točneje iz kanižarice...avto je bil še vedno super ohranjen,vozil se je v službo v ljubljano...nekaj malega je bila tudi razbita takrat....nč hujšega-le površinsko mislim da....
3 lastnik je bil iz Dvora pri žužemberku....
4 lastnik je bil mislim da v Novem mestu
5 lastnik je bil znanec iz črnomlja
6 lastnik je bil moj sosed,ki zaradi nekih finančnih nesporazumov ni odplačal avta in ga je vrnil nazaj 5 lastniku......
to je to kar je z moje strani....mislim da ima avto v lasti sedaj tale 7 lastnik iz ljubljanskega območja....
avto je potreben nege in ličarskih popravil...
feltne so bile barvane in je popokal lak.....potrebno ponovno kvalitetno barvanje.....
in pa tale rumena barva mislim da je nazadnje ko sem ga videl kar konkretno zbledela in je potrebna konkretnega poliranja če ne že kaj več.....
toliko z moje strani...če te pa šer kaj zanima me pa vprašaj...
lp
damjan je napisal/-a:na 292 konjev ti bodo čipiral iz 150?? ti veš o čem govoriš??
http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Ibiza
dobro si preberi....
dotični model je imel 156 konjev
hvala
WMB je napisal/-a:damjan je napisal/-a:na 292 konjev ti bodo čipiral iz 150?? ti veš o čem govoriš??
http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Ibiza
dobro si preberi....
dotični model je imel 156 konjev
hvala
Z določenimi predelavami se da 1.8T načipirat na te konje...
Druga turbina, omična, ventili, čip, računalnik drug.....
pskoda je napisal/-a:Ubistvu je treba celo mašino predelat in okoli nje, ker drugače boš bat kje v glavo dobil. Če ta avto ima res toliko konjev, je zelo nevaren ker bremze niso vidit nič predelane
WMB je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ubistvu je treba celo mašino predelat in okoli nje, ker drugače boš bat kje v glavo dobil. Če ta avto ima res toliko konjev, je zelo nevaren ker bremze niso vidit nič predelane
Samo s čipom lahko dobiš vsaj 210KM!!!
pskoda je napisal/-a:WMB je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ubistvu je treba celo mašino predelat in okoli nje, ker drugače boš bat kje v glavo dobil. Če ta avto ima res toliko konjev, je zelo nevaren ker bremze niso vidit nič predelane
Samo s čipom lahko dobiš vsaj 210KM!!!
Ja na papirju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov