jernejrenata je napisal/-a:Res je, da ga prodaja Šargi iz Celja...
jernejrenata je napisal/-a:Zdravo!
Zanima me,če kdo ve kaj o tem avtomobilu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4569709&show=1
Res je,da ga prodaja Šargi iz Celja ampak brskal sem po avto-netu in podobnih straneh in za takšen denar
nisem našel avta tega ranga.
Zanima kako je to možno da je cena tako smešna?
Kako se ti motorji drugače obnesejo,stroški servisev,....
Avto ima že sam po sebi ogromno navora,z kakšno optimizacijo imaš vrhunsko raketo;)
Avto je drugače komplet M-0ptik in ima full opremo razen F1 prestav!
Prosim za odgovore!
Lp!
tristan01 je napisal/-a:jernejrenata je napisal/-a:Zdravo!
Zanima me,če kdo ve kaj o tem avtomobilu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4569709&show=1
Res je,da ga prodaja Šargi iz Celja ampak brskal sem po avto-netu in podobnih straneh in za takšen denar
Avto ima že sam po sebi ogromno navora,z kakšno optimizacijo imaš vrhunsko raketo;)
Prosim za odgovore!
Lp!
Če je avtomobil res takšen kot obljublja oglas lahko na hitro preveriš. Vzemi/prepiši VIN številko in se oglasi na servisu (BTW Selmar je dobesedno čez cesto) in ti bodo tam povedali vse o servisni zgodovini avtomobila. Prv tako vzemi s sabo merilec debeline laka ali poznavalca teh vozil.... Če vse kar je navedeno drži (močno dvomim) hitro odštej denar in pojdi domov z novim vozom, saj boš prvi ki je v zadnjih nekaj letih pri tej družini kupil avtomobil avtomobil s poreklom.
LP Tristan01
FLINK je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:jernejrenata je napisal/-a:Zdravo!
Prosim za odgovore!
Lp!
Če je avtomobil res takšen kot obljublja oglas lahko na hitro preveriš. Vzemi/prepiši VIN številko in se oglasi na servisu (BTW Selmar je dobesedno čez cesto) in ti bodo tam povedali vse o servisni zgodovini avtomobila. Prv tako vzemi s sabo merilec debeline laka ali poznavalca teh vozil.... Če vse kar je navedeno drži (močno dvomim) hitro odštej denar in pojdi domov z novim vozom, saj boš prvi ki je v zadnjih nekaj letih pri tej družini kupil avtomobil avtomobil s poreklom.
LP Tristan01
To, da gres preverit avto dobesedno sosedu preprodajalca ni ravno vedno najboljše....! So zopet lahko marsikatere mučke..raje kam drugam !
jernejrenata je napisal/-a:Avtomobil bi naj bil tako poceni ker je trgovec lansko leto kupil 120 vozil BMW,
Omenil je tudi,da je ta avtomobil še zadnji od prodanih 119!
jernejrenata je napisal/-a:Avtomobil bi naj bil tako poceni ker je trgovec lansko leto kupil 120 vozil BMW,
kasneje so si jih porazdelili med tri firme v Celju,KEKO,KIČO in ŠARGI!
Vsa ta imena namreč spadajo pod Šargija,se pravi isto družino!
Avtomobile bi naj dobil v Ljubljani pri pooblaščencu BMW in za takšno veliko številko dobil tudi ogromen popust!
Kmalu preverim situacijo,da vidimo pri čem smo!
kasneje so si jih porazdelili med tri firme v Celju,KEKO,KIČO in ŠARGI!
Vsa ta imena namreč spadajo pod Šargija,se pravi isto družino!
Avtomobile bi naj dobil v Ljubljani pri pooblaščencu BMW in za takšno veliko številko dobil tudi ogromen popust!
Kmalu preverim situacijo,da vidimo pri čem smo!
nejko307 je napisal/-a:
...po mojih informacijah naj bi bilo dotično vozili (335d) POTOPLJENO!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov