V interesu mi je samo, da imam avto novejšega letnika in da imam z njim čim manjše stroške. V avto kasneje ne mislim skoraj nič vlagati in deloval bo izključno samo na cviček. Mislim, da je golf V prava izbira, ali predlagate kaj drugega?

crxdelsol je napisal/-a:Pod 1.9TDI sem mislil 110, ostalo je za tak velko kravo malo malo.
Večnost ? pri VW ?
Patrik_A3 je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Pod 1.9TDI sem mislil 110, ostalo je za tak velko kravo malo malo.
Večnost ? pri VW ?
daj ne pretiravaj človek. sem cel dan fural 90 konjskega golfa 5 1.9 tdi in je blo čisto dovolj! za tebe je še tak 90 konjski preveč, ko si taki divjak na cesti
crxdelsol je napisal/-a:Pod 1.9TDI sem mislil 110, ostalo je za tak velko kravo malo malo.
sibiza je napisal/-a:Uhh kak je fini tist moder golf 1.9 TDI :P sam baje da golf5 TDI odpade, ker ima nek skupn dovod oz common rail? in da je baje premočna barva v kurjaku za tiste občutiljive šobe, ki jih imajo današnji TDIji, tak da jih čist zapaca, če je to res? Tak da bom mogu verjetno še kar ostat na SDIju :/
~toMmy~ je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Pod 1.9TDI sem mislil 110, ostalo je za tak velko kravo malo malo.
110KM pri Golfu V 1.9 TDI? Imaš dosti izkušenj s tem neobstoječim motorjem?
Drugače je pa SDI totalna nepremičnina, ampak glede potovalno hitrost velikega procenta voznikov na naših cestah, se ne bom čudil, če bo zadostoval tvojim potrebam. Na daljši rok se bo cena "cvička" postopoma izenačila s ceno nafte, tako da vprašanje, kako dolgo se ti bo sploh splačalo vozit podhranjen avto praktično brez opreme.
P.S.: Common Raila tudi nima 1.9 TDI, kar pa še vedno ne pomeni, da niso šobe bolj občutljive, kot pri starejših dizlih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov