Aja pa še to - sem pogledal na avto.net, tistih par Mazd 6 letnika 2008 se res dobi za okoli 15 jurjev, ampak imajo vse preko 100.000 km prevoženih. Sicer dokaj razumljivo za take dizle da jih veliko vozijo, pa vendar se mi zdi da bo za tvoje potrebe Octavia čisto dovolj, s tem da za podoben denar (no, kakega jurja več) dobiš povsem nov avto, pa mislim da je sedaj 4 leta garancije...
Glede na to kar je napisal @zagrižen zgoraj, je verjetno res najboljša izbira 1.2 TSI.
Pri Octavii me zmoti dolgočasnost, opravičilo za to pa VAG navdušenci iščejo v (baje) nadpovprečni kvaliteti izdelave, ne kvarjenjem ipd.
No ja... o kvaliteti izdelave in (na)kvarjenju bi se lahko pogovrajali, s tem da tudi jaz ne vem, koliko dejansko VAG odstopa (navzgor ali navzdol pri okvarah).
'Dolgočasnost' je itak relativen pojem, zame je bolj pomemben prijeten občutek ko sediš v avtu (posebej če sediš več kot 5 minut, hehe), kjer 'razgibanost' in 'drzno oblikovanje' kokpita postane nepomembno ali včasih celo že moteče. GLavno da dobro sediš. da je upravljanje preprosto in so vse komande pri roki, števci in druge informacije pa dobro berljivi...
Če gre pa za zunanji videz, bi moral biti pa še manj pomemben (čeprav jasno, da nam ni). Ampak tudi tukaj Mazda nima kakih presežkov; je kot ostali japonci - ali dolgčas ali pa prisiljena in pretirana 'oblikovna dinamika'. Lepše avtomobile delajo Italijani, tudi Francozi, celo Nemci in zadnje čase Korejci.
Japonskega avta ne kupuješ zaradi oblikovanja.
Japonski avto kupiš zato, ker...
... pravzaprav ne vem, zakaj bi kdo kupil japonski avto. Morda edino zato, če ga dejansko izdelujejo Japonci na Japonskem. Kolikor dandanes še je takih modelov...