Naš drugi avto je odslužil svoje zato kupujemo za obdobje 2-3 let twingeca, pa me zanima na katere stvari moram še posebej pazit pri nakupu. Avto bi bil vožen 80% po mestu; sem pa na avto.netu opazil da imajo nekateri avti starejših letnikov od novejših lampe gor pa me zanima če se to da enostavno zamenjat ali so potrebne kakšne modifikacije? Koliko to stane? So luči spreminjali s faceliftom samo spredaj, tudi zadaj? Kako je pri twingu, se pozna odsotnost serva ali ne?Važno mi je da ima twingec že tisto novejšo notranjost. Meni ne igra toliko vloge letnik avta, bolj mi igra oprema in ohranjenost(torej avto nesme bit gnil, servisna ne rabi bit potrjena pri pooblaščencu, samo da so bli servisi delani pa mi dol visi kje)
Opazil sem da sta dva tipa motorjev, torej 43kw in 55kw - za mestno vožnjo mislim da bi moral zadostovati že prvi; kvečjemu še bolj ker ima za umirjeno vožnjo več navora v nizkih obratih, ali pač ne?
Potem me pa zanima še mnenje o platnenih ter električnih strehah. Bolj se nagibam k steklenim, sploh zaradi mrzlih zim oziroma bolj praktične se mi zdijo skozi celo leto.
PS. v oči mi je najbolj padel ta ki ustreza prej naštetim pogojem;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4810934&show=1
Vem da sem malo zbluzil, samo če se komu ki se spozna na te tipe avtomobilov da malo poglobit pa odgovorit od vprašanja do vprašanja, ma kaki pir če bo na štajerskem v dobrem, resno mislim

hvala za odgovore, lp