MBtouran je napisal/-a:@beelkaena:
Ja Clio se dobi za cca 12.000, Polo pa za cca 13.500. Osebno sem se vozil v starejših polotih in cliotih in neke obupne lege nisem zaznal, če bi iskal dobro lego potem bi vzel kaj športnega za občutno več denarja, za po mestu pa sta oba glede lege več kot zadovoljiva.
Osebno se nagibam k Cliotu, malo me edino bega oz skrbi o vzdržljivosti materialov v notranjosti.
simonk je napisal/-a:Polo dobiš tudi z 1.4 mpi motorjem (čist ok za tak avto)
Z vzdržljivostjo je pa tako - odvisno kako boš z avtom delal. Za mojega mi nihče ne vrjame, da jih ima 70 kkm (v dobrem smislu, čeprav to niti niso neki kilometri).
~toMmy~ je napisal/-a:Prednosti Pola so zmogljivejši in varčnejši motor, 6. prestava, serijski ESP, dosti bolj komunikativen volan, nov model, boljša notranjost, diski zadaj (pri Cliotu bobni), ogrevani ogledali, asistenca za speljevanje v klancu (uporabno tudi v prometnih konicah), hlajen sovoznikov predal, ob paketu "udobje 1 in udobje 2" še parkirni senzorji zadaj (pri Cliotu ne vidim omenjenih) in mogoče še kakšna malenkost. To bi bilo nekako to za 13500, če dajo 400-500€ popusta na polno ceno.
LinuxFuter je napisal/-a:simonk je napisal/-a:Polo dobiš tudi z 1.4 mpi motorjem (čist ok za tak avto)
A ni ta motor že za na odpad zgodovine?
Blinder je napisal/-a:LinuxFuter je napisal/-a:simonk je napisal/-a:Polo dobiš tudi z 1.4 mpi motorjem (čist ok za tak avto)
A ni ta motor že za na odpad zgodovine?
tale 1.4 85-86 v polotu je 16v. Tebe morda mpi spominja bolj na prve fabie ko so imele še tist 1.4 68 km 8v motor. Če kupca sekira za višjo ceno polota, zakaj ne pogleda za fabio ali ibizo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov