KiNOS je napisal/-a:Jaz svetujem vsakemu, nekaj iz VAG koncerna
nalcoq4 je napisal/-a:Subaru je avto za tiste ki vedo kaj hočejo.Najboljši pogon,trpežnost,zanesljivost res klassa zase...
sašo5 je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Jaz svetujem vsakemu, nekaj iz VAG koncerna
pametno........sploh. če je budgeta cca 30.000 eur je to VW/Audi...nalcoq4 je napisal/-a:Subaru je avto za tiste ki vedo kaj hočejo.Najboljši pogon,trpežnost,zanesljivost res klassa zase...
da "moš mislit"prodajne številke itak to potrjujejo
![]()
-prostoren avto
-uporaben za gorice (4x4?) in lokalno vožnjo, in občasna potovanja
-relativno nizka poraba
-vsa dodatna oprema
-ugodno vzdrževanje
-ugodno financiranje
-avtomobil bi se verjetno uporabljal vsaj naslednjih 10-15 let
a_sist je napisal/-a:za 10 -15 let z željo po nepokvarljivosti naj tvoj kolega raje pozabi na turbine in kompresorje (pa naj bo tdi, tsi tci, dti, hdi.. vse se kvari, neglede na 'delničarje' določenih znamk na tem forumu ). Edino kar pride tukaj v poštev je atmosferski bencinski ali dizelski motor. Dizelski atmosferc (npr SDI ... oz 'samo da ide' ) ne gre nikamor. Ostane le še atmosferski bencinc. Tle večina evropske konkurence ( cenovno dosegljive ) odpade. Ostane če še subaru..forester.
nejc1 je napisal/-a:Koliko kilometrov pa dela letno?
KiNOS je napisal/-a:Hehe ne moreš rečt naj pozabi na VWja, potemtakem bi tudi jaz lahko rekel naj pozabi na Subaruja..
Jaz svetujem vsakemu, nekaj iz VAG koncerna in nobenemu še ni bilo žal, res pa je da nimam nekih stikov s kupci Subarujevih vozil.
nevermind je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Hehe ne moreš rečt naj pozabi na VWja, potemtakem bi tudi jaz lahko rekel naj pozabi na Subaruja..
Jaz svetujem vsakemu, nekaj iz VAG koncerna in nobenemu še ni bilo žal, res pa je da nimam nekih stikov s kupci Subarujevih vozil.
Včasih je bilo tako pri VW-ju in ostalih ja - avti so delali bp... kaj pa danes? Globalizacija pa to? Vemo kako danes izdelujejo avte.
Edina spodobna avt. firma, za katero lahko rečem, da bo avto brez večjih problemov delal 15 let je Subarujev bencinar... al pa kaki starejši amerikanec večje prostornine motorja, ampak pustimo njih sedaj.
To je moje mnenje in marsikdo se bo strinjal z mano... razna mnenja t.i. delinčarjev me ne zanimajo.
Prodajne številke pa itak niso pokazatelj kvalitete. Če se ne motim, Subaruje izdelujejo na Japonskem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov