Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

zlobcekGTI
Nov uporabnik

Več glav več pozna - R32 na avtonet ;D - prošnja

Napisal/-a zlobcekGTI Sr jun 08, 2011 8:36 pm

Pozdravljeni kolegi,

nekaj let nazaj ste mi že svetovali v primeru nakupa Golfa V GTI, kateri mi služi odlično in se sem daleč od tega, da bi se ga naveličal:D

Ampak prišla je možnost menjave za R32, kar je meni osebno še večji fun. Ker delam relativno kratke relacije vsak dan, mi kakšen liter več porabe niti ne bo delal težav.

Torej gre se za tale oglas : Beli R32

Trenutno ga nisem šel še niti pogledat pa me vseeno zanima, če kdo mogoče ve kaj o njem...

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem,

LP

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Re: Več glav več pozna - R32 na avtonet ;D - prošnja

Napisal/-a KiNOS Sr jun 08, 2011 8:52 pm

O avtu ne vem nič, moram pa pokomentirat zadevo..

Predvidevam da veš, kaj se s takim avtom počne in je v osnovi namenjen- beri; se ga verjetno ni šparalo. Predlagam ti da se zglasiš pri pooblaščencu z VIN kodo in naj pogledajo zgodovino vozila.

Načeloma ima avto malo kilometrov kar je tukaj velik plus. Sama cena pomoje tudi ni pretirano visoka glede na to da se eden gti edition prodaja za tak denar.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Sr jun 08, 2011 9:01 pm

Prvo kot prvo je avto uvožen iz nekje, kjer imajo števec v miljah, vrjetno USA. To opaziš če dobro pogledaš števec hitrosti.
Pa v oglasu tudi ni označeno "nepoškodovan". Dobro preveri vozilo, če se boš odločal za nakup! Srečno!
lp!

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Sr jun 08, 2011 9:05 pm

To se da videt tudi po zadnjem odbijaču, da je uvožen. Taki avti so dosti krat karambolirani, jih popravijo, zbijejo km pa prodajo dalje. Mislim, da je na internetu še en moder, mogoče bi bil tisti boljša izbira čeprav nima DSGja in še par pomanjklivosti.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4587162&show=1

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Sr jun 08, 2011 9:08 pm

HPF je napisal/-a:To se da videt tudi po zadnjem odbijaču, da je uvožen. Taki avti so dosti krat karambolirani, jih popravijo, zbijejo km pa prodajo dalje. Mislim, da je na internetu še en moder, mogoče bi bil tisti boljša izbira čeprav nima DSGja in še par pomanjklivosti.

Misliš na okvir za tablico,"kresničke", ali kaj drugega?

zlobcekGTI
Nov uporabnik

Napisal/-a zlobcekGTI Sr jun 08, 2011 9:12 pm

Vale pa res;D

Pol se mi pa zdi, da vem kateri avto je to. Mislim da se je že enkrat prodajal pri nas. Ko sem kupoval GTI ene tri leta nazaj je bila cena postavljena na 32k eur. Lastnik pa mi je takrat rekel, da je bil uvožen malo zbit in popravljen. Zna biti to ta.

Mnja.

V bistvu sem začel razmišljati o tej opciji, ker iščem ravno belega s črno notranjostjo. Tak je tudi moj. In mi je padla možnost v naročje. Najbrž tudi kakšen maček u žaklju.

Bom pomoje užival v turbini še nekaj časa ja...;D

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Napisal/-a HPF Sr jun 08, 2011 9:25 pm

4vale6 je napisal/-a:
HPF je napisal/-a:To se da videt tudi po zadnjem odbijaču, da je uvožen. Taki avti so dosti krat karambolirani, jih popravijo, zbijejo km pa prodajo dalje. Mislim, da je na internetu še en moder, mogoče bi bil tisti boljša izbira čeprav nima DSGja in še par pomanjklivosti.

Misliš na okvir za tablico,"kresničke", ali kaj drugega?

Na zadnjem odbijaču je prostor za tablico tisti ozek in visok (beli R32), naši pa imajo prostor za tablico na zadnjem odbijaču takšen kot je na modem(SLO).
Meni bi blo vseeno za barvo zunaj, notri bi rad imel te sedeže: http://cgi.ebay.de/VW-Motorsportschalensitz-Golf-R-R32-S3-Scirocco-Recaro-/110694757458?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item19c5ebf452 :DDD

zlobcekGTI
Nov uporabnik

Napisal/-a zlobcekGTI Sr jun 08, 2011 9:34 pm

HPF uff yep yep :)

Sam jest bi vseen belga r32 pa crno platno po strehi not :D

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr jun 08, 2011 9:54 pm

ma kaj zbiti kilometri? kilometre se da preverit kok jih je mel nazadnje v Ameriki! Tak da glede kilometrov bi še mene najmanj skrbel...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jun 08, 2011 10:02 pm

edina zamera pri tem avtu je da je američan in da ma zimske gume gor. drgač je pa lep, notranjost je ohranjena tako kot mora bit za te kilometre. po mojem mnenju je avto dober.

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Sr jun 08, 2011 10:20 pm

Če se prav spomnim, je tale avto imel v lasti mlajši moški oz bolj fant okoli 23 let. Kupili so avto iz tujine. Bil je avto nekaj razbit, vsaj tako so govorili. Koliko je bil razbit to ne vem. Vem pa da so bile težave še z menjalnikom, vendar so potem menjalnik popravili ali celo menjali. Avto drugače na zunaj zgleda zelo lep. Tudi vožen ni bil veliko, vsakič ko pa sem ga videl, pa avto ni bil turiran v obrate ali kaj podobnega. Mogoče pa se vseeno splača it pogledat avto :D

GTI_Mk4
Novinec

Napisal/-a GTI_Mk4 Sr jun 08, 2011 10:32 pm

zdravo...ta avto je stal v mb na audi servisu na teznem pred 3 tedni...kaj se je pa na njem delalo pa nevem...
ležal je nekje v kotu če je bil razbit ali ne pa nevem ker se ga videl samo odzadaj....lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jun 08, 2011 10:42 pm

GTI_Mk4 je napisal/-a:zdravo...ta avto je stal v mb na audi servisu na teznem pred 3 tedni...kaj se je pa na njem delalo pa nevem...
ležal je nekje v kotu če je bil razbit ali ne pa nevem ker se ga videl samo odzadaj....lp

sem mislo lih to napisat tudi sam :) po navadi majo tam take avte, ko se ne vedo kaj bodo z njimi :P

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr jun 08, 2011 11:31 pm

po prebranem tu zmeraj bolj diši po tem da je bil avto razbit :?
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jun 08, 2011 11:37 pm

pa bil je avto tam 1 mesec ali pa še več, ker je bil že celi siv. Pred nakupom obvezno preverit!
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če jun 09, 2011 5:14 am

nisem cist 100% ampak kolikor vem je bil modr razbit, ce nisem clo tle gor to bral nekje!
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jun 09, 2011 7:04 am

zuzek je napisal/-a:po prebranem tu zmeraj bolj diši po tem da je bil avto razbit :?

In kaj potem? dokler ni avto na ravnalni mizi in dokler so gor vgrajeni originalni kosi, ne vidim kje je tle problem.

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Če jun 09, 2011 7:10 am

Slicker je napisal/-a:
zuzek je napisal/-a:po prebranem tu zmeraj bolj diši po tem da je bil avto razbit :?

In kaj potem? dokler ni avto na ravnalni mizi in dokler so gor vgrajeni originalni kosi, ne vidim kje je tle problem.

Se strinjam. Bolj bi bil problem, če je res imel težave z menjalnikom...
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

perom
Nov uporabnik

Napisal/-a perom Če jun 09, 2011 7:18 am

tipična slovenska. Če je bil razbit ali pa samo udarjen, se je treba avta izogibat na daleč :roll: . Veliko je tudi ˝strokovnjakov˝, ki leta okoli z raznimi merilci in če slučajno debelina laka malo odstopa, že pomisli, da je avto bil totalka.
Če ti je avto všeč, vzameš s seboj izkušenega mehanika, daš par €, se odpelješ na testno vožnjo in če ti kaj ni všeč, greš enostavno dalje.

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če jun 09, 2011 9:28 am

Eni pa ste.. Gre se zato, da prodajajo avtomobile kot neposkodovane in ti imajo visjo ceno seveda kot tisti, ki so kdaj bili.

Druga stvar:
Avto, ki ima na sebi navlecenega kita, da pokrije poskodbo je sama po sebi fuserija in ze to ce odkrijes potem si siguren, da ce so ze tam sparal se kje drugje (beri ni originalnih delov kjer ni nujno potrebno). Zej bojo strokovnjaki razlagali kolk se to ne izplaca, blalba in potem taisti osebki prodajajo svoje vozilo odlicno ohranjeno, nekarambolirano ipd.

Ko pa vidis avto se ti pa obrne, pr nas je to storija pri vec kot polovici avtomobilov. Mislm sej men je vseen, zase vem, da ne nemorjo "nategnt", lahko pa marsikoga drugega, ki pac ni vesc in zato je venomer dobro vprasat na forumu kot je primer tukaj!

Podpiram tovrstno povprasevanje na forumu oz kjerkoli drugje, saj le tako lahko vsi kupijo tisto kar zelijo in ne macka v zaklju.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 12 gostov