Torej gledal sem Hyundai ix35 4WD 2.0 je nov avto in ima 5 let garancije, po zunanjosti mi je všeč, vendar me motijo malenkosti v notranjosti kot npr. malce cheap materjali, za odpiranje šip moraš tiščati gumb dokler se ne odpre do konca,...
Zato šel na internet malce poiskati za avtom, ki si ga res želim (sicer je to nov Touareg) in našel npr. tole. Torej Touareg letnik vsaj 2007 (zaradi prenove), 75-100kkm, 3.0 TDI, DSG, zračno vzmetenje, navigacija/kamera, elektronsko odpiranje prtlažnika,... za cca. 26-27k€ + DMV in ostale stvari pri uvozu pride nekje 30k€ vse skupaj.
Sedaj je nekako dilema, saj je načeloma vzdrževanje Touarega dražje (gume, bencin, zavarovanje), in avto seveda ni nov, torej nekako me zanima, ali se splača vzeti touarega, za katerega sem seveda pripravljen potrpeti tudi malenkost večje stroške, vendar sedaj spet nebi deval v avto celo bogastvo na kakšnih nepredvidenih servisih, saj rabim udoben in zanesljiv avto. Pa verjetno po cca 4ih letih, ko bom avto "zvozil" bo verjetno Touareg bolj držal ceno kot Hyundai, ali se mogoče motim?
Kakršni koli predlogi/komentarji zaželjeni.