Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
noucamp90
Nov uporabnik

Informacije/nasveti o Audi D2 A8 4.2 in 3.7 benzin

Napisal/-a noucamp90 So jul 16, 2011 8:38 am

Lep pozdrav.

Gre za audija A8 (D2), torej letnik 1994-2002, 4.2 ali 3.7 bencinar... Tako kot si nekateri nabavijo motor/oldtimerja za lepe vikende, se jaz zanimam za nakup ene izmed teh dveh "pošasti"... v poštev pride tudi S8 iste oblike. Cenovno gledam okoli 5000€, seveda lahko tudi manj ali več, v primeru odlične ohranjenosti... :D

Torej zanima me katera od teh dveh mašin je "bolša" bolj uveljavljena oz. je z njo manj problemov... kakšni so kaj stroški s splošno pokvarljivimi stvarmi itd. Posebej iščem morda nekoga, ki si je že lastil katerega izmed zgorja omenjenih audijev.
Poraba vem, da ni rožnata, torej 13+ (če imaš "lahko" nogo)... vendar glede na moj stil vožnje (turistična) verjamem, da bi bila tudi manjša :)
Evo še povezava, da vsi vemo za kateri avto se gre... :) http://www.youtube.com/watch?v=8-j8ktRRXms
Torej kakšno mnenje oz. spodbuda ali pa me postavite na realna tla... :)
It's like a gift you know, it's like I can't control it...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Informacije/nasveti o Audi D2 A8 4.2 in 3.7 benzin

Napisal/-a adis So jul 16, 2011 9:13 am

če že kupuješ "pošast" potem poskušaj poiskati pošast z že vgrajenim plinskim sistemom ;)

kaj je slabega na avtomobilu?
http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/au ... ection=bad

po pregledu tega linka boš ugotovil, da gre za vozilo, ki je skorajda brez napak saj je to vozilo že po defaultu vredno cca. 80.00 eur +....

Uporabniški avatar
noucamp90
Nov uporabnik

Napisal/-a noucamp90 So jul 16, 2011 9:53 am

Vem, da je plin prava stvar... ga imam v trenutnem avtu in sem zelo zadovojen... brez problema že 2 leti! Vendar z omenjenim avtom ne mislim delat veliko kilometrov... 500-600 na mesec MAX, pa še to zgolj v poletnih mesecih. Pozimi bi avto miroval v garažici... :) Iz tega vidika pa se mi ne splača, osebno pa menim, da bi tudi avto "pokvaril" s plinom... :lol:
It's like a gift you know, it's like I can't control it...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jul 16, 2011 11:18 am

Mislim da bo MacTron pravi naslov zate ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 11 gostov