Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

vwbeetle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

MEGANE 1.5 DCI 78KW, 106 KM

Napisal/-a vwbeetle To jul 26, 2011 8:11 pm

kupujem megana zgoraj omenjen motor uvoz iz Francije, www.tems.si, izkušnje kdo z prodajalcem, in motorjem ??? Kdo ve za dobrega privat mehanika Reno relacija Ivančna Gorica - Logatec.

Denis89
Novinec

Re: MEGANE 1.5 DCI 78KW, 106 KM

Napisal/-a Denis89 Sr jul 27, 2011 7:39 am

Pozdravljen!

Za prodajalca nevem ti lohk pa povem za avto ker mam isto mašino:) sam je grandtour zdej nevem a boš meu karavana al ne. drgač avto je super. do zdej sm sam tankau:) poraba je 5-6l/100. živim v idrji sami griči pa to :)) zdej če boš karavana kupu je tk da če je full naložen..rata mal švoh za v klanc. drgač avto se pa lepo pelje. za dolge relacije top:) kar se tiče pa mehanika imaš pa v logatcu na uradnem servisu..pozanimi se za andreja ( dric mu pravjo ) :)) dobr mehanik. popovdne dela pa privat tko da bo cenej pa dobr šraufa.

lp denis

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Sr jul 27, 2011 3:17 pm

Evo ga, sam se zdaj že leto in pol vozim z istim. Do sedaj naredil 40.000 km (kupil sem ga s 40, sedaj jih ima 80 kkm). Imam karavana obutega v 205/50 R17 pnevmatike in se pelje čisto solidno. Pač ni športnik, se pa komot peljem v 6. po vseh klancih, ki jih premorejo naše AC :D no, kjer omejitev to dovoli :) edino notri bi se pri renoju lahko bolj potrudili; moj je privilege lux pa sem s kakimi stvarmi nezadovoljen...
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Sr jul 27, 2011 3:47 pm

imam enak motor v scenicu, dobr je, varčen, tudi potegne, res da ne tako kot 1,9 ali 2.0 ampak za normalno vožnjo, če ga pa parkrta na leto obtežiš pač čutiš da mu manjka moči ampak ni panike
sploh pa 6. prestava z tem motorjem je zakon, mašina sploh ni glasna
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Sr jul 27, 2011 4:21 pm

sem pred dvemi leti ravno pri tem prodajalcu gledal 2 megana karavana. kar se tiče ohranjenosti, lahko rečem da so njegovi avti dokaj solidno ohranjeni (pločevina plastike, sedeži...)
vozi jih pa iz belgije, francije, italije in mislim da tudi nemčije. možakar si je vzel čas, in mi pokazal vso dokumentacijo, kaj vse je bilo popravljeno, zamenjano...
sabo je imel tudi merilec laka in mi je pokazal kako se ga uporablja, ter mi pustil, da sem si podrobno ogledal vse kar me je zanimalo.
to bi bilo nekaj iz moje strani, pa veliko sreče pri nakupu ti želim.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov