mrtwelvetrees je napisal/-a:krivljenje glav ? kaj več info o tem
city volan se kvari ?
ja to sem tudi že jaz slišal da so deli smešno poceni, menda da pride velik servis cca 150-200 eur ?
Blink-182- je napisal/-a:60KM - bolj švoh, ampak cenejši za vzdrževanje, zanesljiv in preizkušen motor. To je FIRE motor ki je v osnovi enak tistemu v unotih in starih puntotih. Tako da deli so res smešno poceni. Je pa res da praktično vsakemu gre dihtunga na pokrovu glave, ampak to ni nič narobe, pa tudi noben strošek za zamenjavo.
80KM - nimam sicer veliko izkušenj, ampak je bolj poskočen, ampak so pa deli tu malce dražji saj gre za motor novejše zasnove in 16V. Ni pa mislim da nobenih znanih napak z tem motrjem.
Pri puntotih pazi le na okvaro CITY volana.
Blinder je napisal/-a:60 konjski bi moral bit 8V.
A ni nekdo na forumu pisal da če se temu motorju pretrže zobati jermen ventili ne udarijo v bate, tako da se lahko velik servis naredi zlo pozno?
montezemolo je napisal/-a:da kar tole temo izkoristim...
moja mama je ravno ta teden kupila takega punta (1.2 80KM). avto ima 80.000 km, star 7 let ni pa še imel velikega servisa (baje da ga ima na 90.000). ali je pametno že zdaj narediti veliki servis ali ni panike, če počakamo 1 leto in naredimo veliki servis na 90.000. mali servis je bil opravljen januarja.
lp
GorazdO je napisal/-a:jaz ga (1.2 8v) imam 2 tedna (recesijski avto),.. zaenkrat vse b.p. 87.000 km; 2003
menjal sem prednje zavore.. jermen bom.. enkrat, ko se mi bo dalo; klima dela presenetljivo dobro; pelje se pa tko... prideš na cilj; če ni klancev še kar nekam gre (nisi premična šikana); sem navajen večjih in močnejših strojev, pa me malo matra; a se bom upam navadil;
zici so katastrofa; pa z levo nogo butam v plastiko vsakič ko stisnem sklopko; rikša pač.
če rabiš za od A do B.. 60 KM ni slabo; peleš se - ne nevem kako dobro, ampak prideš tja.
edit; typo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov