joztom je napisal/-a:Vedno se kupi močnejšega, ker manj žre, preverjeno.
Gasper` je napisal/-a:Ja pri meni je v izboru ali 2.0 HDI 92 kw, ali pa bencinar 2.0i 100 kw. Dva avtomobila s tema dva motorjema imam ogledana.
Glede na to, da imam veliko kratkih relacij znotraj 10km me zanima, ali je bolj smotrno iti v nakup bencinarja?
Gasper` je napisal/-a:Ja pri meni je v izboru ali 2.0 HDI 92 kw, ali pa bencinar 2.0i 100 kw. Dva avtomobila s tema dva motorjema imam ogledana.
Glede na to, da imam veliko kratkih relacij znotraj 10km me zanima, ali je bolj smotrno iti v nakup bencinarja?
Gasper` je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me, kakšna je razlika med agregatoma 2.0 HDI 100 kw napram 2.0 HDI 92 kw (peugeot 407 sw).
Hvala za odg.
pskoda je napisal/-a:Če gledamo pospeške, mora prej imet dizel več konjev od bencinarja za iste pospeške do 100km/h
pskoda je napisal/-a:Primerjaš dve različni znamki.
Če pogledaš novega C4 VTI 95km in HDI 92km je v prid bencinarja, sploh če govorimo o THP 155 (8.7s) vs HDI 150 FAP (9.6s)
S.LINE je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če gledamo pospeške, mora prej imet dizel več konjev od bencinarja za iste pospeške do 100km/h
lahko ti v praksi pokažem primerjavo med xsaro 2.0 disel 110 KM in laguno 1.6-16v 109 KM si lastim oba . približno ista teža z odstopanjem 30kg kar je zanamarljivo
Pa se ksara tko odpelje v pospeških da ti ni nič jasno
Renault VG je napisal/-a:OFF:@pskoda kje si naredil to primerjavo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov