Napisal/-a matayus To avg 16, 2011 9:48 pm
Imam sam podobno vectro b+ karavan. Razen tega, da je moja 2.0DTI pa da še imam original navigacijo z avto radijem NCDR1100 ter el. pomik zadnjih stekel. Čeprav so že ti letniki pocinkani še vseeno poglej obrobe pri zadnjih kolesih, tam rade rjavijo. Poglej tudi okoli AGR ventila tam rade spuščajo olje. Pri teh vectrah rad tudi crkne kak ABS senzor, tak da poglej če sveti lučka za ABS.
Moja jih ima prevoženih 224k km z njo sem v pol leta naredil 11k km in vse kar mi je crknalo je bilo stikalo za stop luči(20€)- ne delovanje tempomata, zamenjal sem gumjasta L kolena (min. strošek) pa cev za vodo (original 60€).
Avto je hvaležen, ima ketno zato veliki servis odpade, na servisni interval menjujem olje, oljni filter, zračni filter ter naftni filter. Če si znaš to sam narest je servisiranje skoraj zastonj. Moja 101km ni glih neki športnik, ampak se da tudi z njo čisto lepo peljati. Poraba se giblje med 6-7l /100km. Sam jo imam 6.6l.
Dobro poglej zgodovino avta, ker je tudi najverjetneje uvožena. Ker sploh ne vem, če so takšne prodajali pri nas v SLO s toliko opreme. Avto je tudi nekaj malega poškodovan na zadnjem odbijaču.
Imajo pa te vectre Vp44 bosch pumpo. Ki rade crkujejo, poznam kar nekaj opelašov, ki se bližajo k 300k km pa še pumpe kr delajo.
Drugače pa je 2.2DTI bomba za v vectro, tudi sam sem takšno iskal ampak so bile skoraj same zhajane.
Edino kar me moti, je cena, ki mi je zelo prenizka. Zatorej pazi in jo dobro poglej. Poglej tudi, če avto kaj fejst pokadi, ko jo prižgeš...