shalej je napisal/-a:Kupujem večji avto v katerega bom lahko stlačil 2 motorja (pitbike) z dolžino 1,6m in višino 1,15m.
Iščem nekaj v rangu večjih enoprostorcev ali rang manjšega dostavnika.
Diesel in letnik od 2003 do nekje 2006. Kilometri me preveč ne zanimajo če je avto ok ohranjen, cena pa najraje 5000eur, če pa več bo pa treba vzet leasing...
Nagledano imam:
- Ford Galaxy / VW Sharan / Seat Alhambra
- Renault Kangoo
- Citroen Berlingo
- VW Caddy (tu bi blo treba vzet leasing)
Ker se večinoma vozim sam in še nimam otrok pri Kangoo / Berlingo / Caddy razmišljam celo o tovorni verziji. Če je pa verzija s sedeži jih bom pa vrgu ven kadar bo treba pelat motorje.
Si lasti kdo od teh vozil in pove kako je s prostornostjo?
miha666 je napisal/-a:mogoče razmisli še o kakšni mazdi 6 karavan...zadnji sedeži se podrejo s potegom v sekundi, pa še ravno dno dobiš...
cruiser1 je napisal/-a:Za take stvari je najbolj primeren pick up z velikim kesonom. Ampak vem ja, slovenci nikakor ne morete razumeti čemu so namenjeni pick upi.
Patrik_A3 je napisal/-a:pick up je enako kot prikolica. ven ti spizdijo vse pa še na dežju bo motor.
cruiser1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pick up je enako kot prikolica. ven ti spizdijo vse pa še na dežju bo motor.
Iz kanguja ni prav nič težje spizdit motor. Prikolica nikakor ni enako, kot keson pick upa. In v kolikor je motor narejen iz sladkorja in bi mu morebiten dež lahko škodoval se, da tudi to rešit na več načinov.
Ampak saj pravim, nikoli ne boste razumeli. Pa saj sploh nima veze, jaz sem samo povedal svoje mnenje v kontekstu s temo, ki ga nikomur ni potrebno upoštevati.
~toMmy~ je napisal/-a:Jp, mi ne bomo nikoli razumeli, tebi je pa vse jasno!
~toMmy~ je napisal/-a: Pick up za vozit 70kg težek motor je overkill.
~toMmy~ je napisal/-a: Po tvoje so vsi neumni, ker se ne strinjajo, da naj si avtor kupi nekaj, česar na našem trgu za ta denar praktično ne dobiš, je drago, neokretno, ima slabo lego in potrebuje predelavo (cerada/gajba zadaj), da se ti vse živo ne namaka oz. da čez zimo za hobi ne prevažaš snega.
[/quote]a_sist je napisal/-a:Pickupe potrebujejo ameriški rednecki za prevažanje gnojila na farme. Pri nas pa je razen v zelo redkih primerih popolnoma neuporaben.. ampak mi tega itak ne bomo nikoli razumeli![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov