Kaj je glede na dane okoliščine najbolj smotrno? Pri tem me tudi zanima, katera vozila priporočate in katera imajo nizko porabo? Je pametno v tem oziru obvezno razmišljati samo o dizlu?
Hvala za odgovore,
Lejla

speedfreak je napisal/-a:S corso težav ne bi smela imeti, kar se pa Sawala pa kaska tiče ima milijon pasti, tako da malo bolje preglej, ena izmed njih je, da če imaš škodo, nimaš naslednje leto kasko zastojn.
Raje vzami kako lep ohranjen avto mal rabljen, ker boš dala dosti manj denarja za praktično isti avto.
Drugače, če je še akcija poglej malo za peugeotom 207, znajo biti zelo ugodni. Dizla pa ne rabiš nujno, zna bencinar žreti le malo več ob precej nižji ceni v štartu.
_Lejla_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:S corso težav ne bi smela imeti, kar se pa Sawala pa kaska tiče ima milijon pasti, tako da malo bolje preglej, ena izmed njih je, da če imaš škodo, nimaš naslednje leto kasko zastojn.
Raje vzami kako lep ohranjen avto mal rabljen, ker boš dala dosti manj denarja za praktično isti avto.
Drugače, če je še akcija poglej malo za peugeotom 207, znajo biti zelo ugodni. Dizla pa ne rabiš nujno, zna bencinar žreti le malo več ob precej nižji ceni v štartu.
Speedfreak, kaj so še težave pri Sawalu? Rekel si, da jih je veliko. Še kje kot pri kasku?
A misliš, da bi mi sploh dali (oni al pa katera koli druga LH) leasing, ker sem zaposlena za določen čas![]()
Hvala!
_Lejla_ je napisal/-a:@Speedfreak, za katere AH v okolici Lj oz. Lj pa veš, da so ugodne? Seveda vprašanje tudi za vse ostale, katera avtohiša je prijazna kar se tiče odobritve leasinga osebam z zaposlitvijo za določen čas?
Hvala.
Lp.
_Lejla_ je napisal/-a:@Speedfreak: zanimajo me oz. všeč so mi: Fiat Punto / Fiat Punto Grande, Seat Ibiza, Opel Corsa, nemara Nissan Micra? Od popolnoma novih: nova Kia Proceed, Hyundai i30 (pri prvih dveh se mi zdi, da človek pri novih modelih dobi veliko za relativno ugodno ceno), Ibiza.
Toda v prvi vrsti se dajmo fokusirat na našteta prva - to so rabljena vozila.
_Lejla_ je napisal/-a:V primeru, da bi morala skeširat, 2000 - 2500 €. V primeru leasing 1500 € pologa, 5000 na financiranje. Več ne.
Katerega med naštetimi Fiat P. Grande, Corsa ali stara Ibiza bi ti priporočil in zakaj?
Zakaj odsvetuješ Nissan Micro? Samo firbec, itak je zadnja opcija.
protonika je napisal/-a:Kateri je pa ta avto, ki bi ga dala v račun?
_Lejla_ je napisal/-a:protonika je napisal/-a:Kateri je pa ta avto, ki bi ga dala v račun?
Nobeno, to je moje prvo vozilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov