Iscem avtomobil,primeren za "hitro predelavo v spalnik" , nekaj podobnega kot RENAULT MEGAN SCENIC ki sem ga ze uporabila v te namene. v 5 minutah imam sedeze zunaj, povrsina je do sprednjih sedezev popolnoma ravna, noter dormeo...
Pomembno mi je : -enostavna odstranitev zadnjih sedežev (pilotski ali nekaj enostavnega) , ki pušča popolnoma ravno površino (limizina in enoprostorec) -ali da ko podrem zadnje sedeže da so v isti ravnini kot prtljažnik ( pri karavanu) in tvorijo ravno povrsino -cena do 3000 € -povprečna poraba 8 l
Ker sem do sedaj imela samo scenica in nimam blage veze kje naj kaj iscem se obracam na vas...vec glav vec ve....
Če rabiš spalnik, si raje vzami overland/maggiolina/... strešni šotor (imaš več različnih primerkov - kot strešni kovček, kot šotor,.... Ko se voziš je spravljen kot prtljažnik, ko se ustaviš splezaš na streho in ga odpreš, ter spiš v njem. Cena je dovolj ugodna, vsekakor pa ni stroškov, ker ga montiraš na sedanji avto.
Renault Espace ma use kar rabš pa še več al pa mogoče kakšen Transporter, sam bi rajš še kkšnga jurja reskiru da res dobiš tist kar iščeš. Edina stvar so teli motorji 1.9 pa 2.2 DCI, k so pr teh letnikih k se za tak denar prodajajo dost slabi, zdj al starejši model ( 2001 2.2 DCI) al pa pač bencinarja 2.0 16V pa se s porabo 10 litrov vozš k car-ica
Kaj dobek, a si ti že kdaj dvigoval sedeže? Ena klop od voyagerja vaga 30 kg - malo za info. Jaz sem jih precej - kajtio imam že 3. Voyagerja in sicer Granda 2,5 CRDI. Poraba pri "normalni" vožnji 7 litrov nafte, pri hitrejši vpžnji, 6 oseb in klima - 8,5 litrov. Za več info pa vprašaj lastnike voyagerjev in ne ljubitelje raznih kvazi enoprostorcev ala berlingo scenic...........