Napisal/-a Javornik So sep 03, 2011 11:27 am
Lep pozdrav!
Na forumu sem nov, zato upam da nisem zgrešil področja.
Torej stvar je taka, da kupujem svoj drugi avto in še ne vem točno kaj bi kupil. Moj budget je 11.000 €, do sedaj pa mi je najbolj v oko padla Honda Civic 8. generacije in pa passat 3C.
Pri Hondi me privlači predvsem lepa zunanjost, hi-tech notrajnjost - športnost. Pri passatu pa ravno obratno - eleganca. S Hondami nimam nobenih izušenj nasploh, passata pa imamo v družini že dolgo časa (sicer starega 3b) in nikoli nismo imeli problemov z njim, zato mi je to nekako druga izbira, ampak seveda novejša različica. Torej od vas bi rad izvedel čimveč uporabnih stvari okoli teh avtov in nasploh vaša argumentirana mnenja katerega bi vi vzeli. Zanima me tudi iz prve roke koliko so cenovno servisi za enega in drugega, ter kakšne so kaj tiste glavne hibe. Zavedam se da bodo hondaši vlekli na svoj mlin, VW-jevci pa na svojega, zato upam da dobim čimveč argumentov. Bi pa rad imel diesla, zato ker ga imam tudi sedaj, in tudi v družini smo nekako navajeni na njih. Aja pa še ena malenkost.. Sedaj ima moj Peugeot 307 109 konjev in bi si želel več, zato se zanimam za močnejše motorje.
Kaj mi svetujete?