Torej, kupujem nekaj novega/rabljenega. Nekak od vsega kar je navoljo me trenutno najbolj vleče proti Hondi, kot je omenjeno v naslovu teme Hond Civic 1.8 VTEC, 2007 letnik, 5 vrat. Večinoma se prodajajo Sport modeli, ki so kar zanimivi, čeprav me malo bolj vleče k Executive modelu, ker ima še PDC.
Prebrskal sem google, prebral en kup testov, naših in tujih, kjer so si večinoma kar enotni, da je avto soliden, mašina primerna in tko naprej. Marsikdo pa omenja nekakovostne plastike in čričke...me sam zanima kok je tuki resnice in o kako tečnih čričkih naj bi bilo govora. Ker vozil sem že marsikaj in še skor vsak avto je nekje škripal, tko da neki malega mi je čist normalno. Ali gre pri Hondah za kako nenormalno moteče škripanje?

Drugo vprašanje: glede na to, da so ti avti v večini primerov kar dobro opremljeni, me zanima če so znane kakšne pogoste elektronske okvare?
Tretji pa v zvezi z mašino. Moram reči, da nekih slabih kritik o tej mašini nisem prebral. So kateremu od vas znane kakšne večje napake, ki bi jih lahko imela? Je treba biti na kaj pozoren?
Potem pa še vprašanje za tiste, ki so si ta avto lastili (ampak res samo za te)...na kaj naj bom pozoren pri ogledih, kje so pomanjkljivosti vozila, kaj se rado zlomi, odpade, moram kakšno stvar posebej pogledati, sprobati?
To bi bilo to, hvala za odgovore!