Sej je rekel, da je za punco, moja ima polota 6n l.1999, 1.0 mašina, če ga pohodiš tut potegna vmax170, do 140 gre pa brez problema. Sicer je bencinar poraba v normali vožnji(mesto80%/ac20%) rahlo čez 5litrov, če ga pa goniš pa pride do 9. meni ja za vozit super. Stroški v dveh leti, odkar ga ima.
Kupljen pri 200.000km. Tako narejen servis: diski sprednji 40e, ploščice 25e, olje 20e, filter bosch 3e, rotor-frtajler 1.5e, svečke 2e/kos, kapa 4e(prvo kupljena neoriginal-kasneje zamenjana za bosch, menjan filter benza 11e, zračni 6e, aha pa še termostat 5e. avto je bil kupljen za 500eur, imel je nekaj poškodovane notranjosti, katera se je zamenjala iz prejšnega s katerim je imela totalko. Čelno trčenje z puntom l.99. ona vozila 50 punto zavijal pred njo desno cca 20kmh, pri njej je bila zvita havba, odbijač, vezna, hladilniki, motor cel, premaknilo je astebriček minimalno, ter polomilo desno roko. Punto je bil pa zmečkan do kabine.
V dveh letih, se je menjalo olje enkrat, pa cilinder za zavorno tekočino+zavorna tekočina, crknila veternica-uničil se je ležaj(rabljena 10e) + 10 min za menjavo
Tako da iz moje strani, je polo kar zanesljiv avto, vozil sem tudi že novejšega 6n2 in se mi zdita zelo podobna