speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni,
Zanima me, če ima kod kakšne izkušnje s tem motorjem, so kakšne težave, koliko to žre , ipd.....mam eno zelo ugodno ponudbo za vozilo s tem motorjem, ampak ne bi rad ponovil zgodbo s tsi jem, ki je bil prehvaljen j**c
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni,
Zanima me, če ima kod kakšne izkušnje s tem motorjem, so kakšne težave, koliko to žre , ipd.....mam eno zelo ugodno ponudbo za vozilo s tem motorjem, ampak ne bi rad ponovil zgodbo s tsi jem, ki je bil prehvaljen j**c
Za kok ti ga dajo v kopru?
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni,
Za kok ti ga dajo v kopru?
lp
14130...ni Koper, Radomlje je.
speedfreak je napisal/-a:Cena je dobra, motor tudi, samo strah me je, da se ne zajebem kot s tsijem. Motor pa ni isti, kot ta v testu, pa ta novi ma tud 6 prestav.
Ga pa ne kupim brez testne vožnje, vsaj s tem motorjem ne, to morm js sprobat, koliko to gre in žre pri moji vožnji,.
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Cena je dobra, motor tudi, samo strah me je, da se ne zajebem kot s tsijem. Motor pa ni isti, kot ta v testu, pa ta novi ma tud 6 prestav.
Ga pa ne kupim brez testne vožnje, vsaj s tem motorjem ne, to morm js sprobat, koliko to gre in žre pri moji vožnji,.
Točno tako. Prej ga stestiraj. Sam ti že v naprej povem, da prov mal ne pije tale zver tudi zaradi načina tvoje vožnje.Je fikus pravi šparovc verjetno proti francozu.
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:
Sej foki je legenda, zato je pa težka odločitev, ampak moje srce je blo vedno pr bencinarjih....js računam na porabo okol 7 povprečno pri mojih relacijah, če se bom pa "igral" pa vem, da je poraba okol 11
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
Sej foki je legenda, zato je pa težka odločitev, ampak moje srce je blo vedno pr bencinarjih....js računam na porabo okol 7 povprečno pri mojih relacijah, če se bom pa "igral" pa vem, da je poraba okol 11
Ja pomoje bi na 7. šlo ampak res samo služba in nazaj. Ta relacija misli. Vseeno dec verjemem da je avto dober a kaj ko bo poraba in vzdrževanje ( servis na pooblaščencu ..... ) predrago za tvoje poglede. Obdrži fikusa pa je to to. Če pa ga prodaš pa prej povej, da mi vsaj zadnje gume prodaš. A si šel že gledat thp-ja v radomlje?
lp
speedfreak je napisal/-a:
Ni ga na zalogi tak da gledat ga ne morm it, vzdrževanje bo cenejše kot pri focusu, ki je pregrešno drag. Poraba tud ni panike neke kokr sm do zdaj zvedel, edino focus mi je tok všeč da je težko menjat....edino za boljšega fokija bi takoj menjalSamo služba in nazaj bi šlo pod 7, 7 sm mislu še mal športnih dnevov vmes....ni to tsi
speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni,
maarkec je napisal/-a:a smem vprasat kaksne težave si mel s tsi motorjem, kateri motor točno
lp
maarkec je napisal/-a:jst takih problemov nimam, gre pa za škodo octavio, poraba bc2 5,9, več kot zadovoljen, motor izredno tih, na relacijo se da met tud 5,5, vsi lastniki 1.2 tsi pri octavii so izredno zadovoljni, mogoče si res pač mel smolo, se mi zdi da so zadnje čase lastniki škod bolj zadovoljni oz. majo manj problemov kot pri vw
lp
maarkec je napisal/-a:jst takih problemov nimam, gre pa za škodo octavio, poraba bc2 5,9, več kot zadovoljen, motor izredno tih, na relacijo se da met tud 5,5, vsi lastniki 1.2 tsi pri octavii so izredno zadovoljni, mogoče si res pač mel smolo, se mi zdi da so zadnje čase lastniki škod bolj zadovoljni oz. majo manj problemov kot pri vw
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 24 gostov