Jst sm od teh vozu Espace-a (sicer bolj malo), takrat še 2.2 dci, in pa 807ko. Morm rečt, da mene Espace na cesti še vedno preseneča, ker še vedno zgleda hudo dobr in bo vedno ena ibr kul vesoljska ladja. Notr ma velik prostora, pametne rešitve, je pa res da je model že star pa da majo novejši modeli kako moderno tehnologijo za ponudit, ki je espace nima. Ne vem, kako je s temi 2.0 dci-ji in močjo, jst sm vozu 2.2 dci 150km in je mel bol lev ročni menjalnik, je blo treba v marsiker klanc s prvo (polno naložen, 7 ljudi!), potovalno hitrost ma pa visoko in je kr tih (bil).
807ko sm vozu 2.2 hdi 170 km full optional (električna vrata, sedeži, usnje, xenon, ni da ni) sam me ful ni prepriču avto. Problem pr teh ladjah so mejhni sedeži, tud sprednji so bolj stolčki kot foteljčki in men je blo ful neudobno se furat do Münchna v njem. Ne rečem, 170 konjev je šlo ko satan po autobahnih, sam v ovinke so pa res bogi tile četverčki... Za opremo in siceršnjo prostornost pa nič ne rečem, ladja ko ladja.
Za C4 Grand Picassoja ti lahko kej dobek pove, k se fura že neki časa z njim, men osebno je tale citroen majka. Sploh visiospace - podaljšan vetrobran pa steklena streha nardijo avto res svetel. Tehnologije ma kar neki, 2.0 hdiji so pa itak (kukr tok) zanesljivi. Sicer ne vem kak voznik si, sam za kake normalne 150kmh kruze bi ti mejbi predlagu mal močnejše dizle (tam 150-170km), just for the fun of it

Je pa zagotovo 130-140km več kot dovolj za običajne potrebe.
Za megane znajo ljudje velik slabih stvari povedat, sam jst poznam marsikoga tako z 1,5 kot 1,9 dci-ji in so zelo zadovoljni (poraba, zanesljivost, zmogljivosti...).
Takega saaba ma en moj kolega in je zelo zadovoljen (sam o turbo lagu jamra, sam pomoje zato ker je avto pač čipiran in se pozna razlika k "butne"). Meni osebno fantastičen avto, sam zdej maš spet čist različne avte tle predstavljene tko da ne vem kaj bi rad zdej

Fordi so pa men osebno notr preveč plastični (sploh kičasti S-maxi s srebrno konzolo) in mi niso nič posebnega (sem si tud sam ogledval c-maxe ko sem avto kupoval pol leta nazaj), motorji tdci so pa zanesljivi, edin problem so kaki stroški z dpf varianto 1,6 tdcijev, pomoje je 1.8 way to go.
Tok z moje strani pa uspešen nakup!
Lp, D.