Zanima me čim več informacij o Alfi 147. Kak je avto kot celota, motor, menjalnik, podvozje, vzdržljivost, stroški vzdrževanja, poraba, sama uporabnost prostora, prtlažnika, se da recimo bicikl normalno noter spravit?
Zanima me predvsem za dizla, bencinar sem nekaj iskal pa se bere, da so fejst požrešni.
Letos me je že enkrat nekaj prijelo, sem začel vohat za avti pa me je potem minilo, zdaj pa se mi zdi da spomladi bo pa res treba menjat, clio je star 13 let na grbi jih ima čez 235.000km, blatniki fejst rjavijo, gume bi mogo nove kupit....mislim, da se mi ne splača več v njega vlagat.
Zdaj pa tak se mi zdi, da več kot 5000 eur mi je škoda dajat za avto, nekje v tem rangu pa sem našel tudi te alfe, ki mi je tak na zunaj všečn avto, drugače ga pa ne poznam. Nekak pregovorno so JTD zelo dobri motorji. Na Alfa forumu sem našel, da pa imajo občutljivo podvozje, da je dobro težko najti...Recimo kaki golfi po vsej vrjetnosti odpadejo, zato ker so cenjeni kot bi bili zlati, za isto ceno je golf 5 let starejši

Prosim, čim več o tem, če so kaki lastniki tu gor, lahko pa tudi kakšni drugi predlogi, če se kaj pametnega najde za tako ceno.